سرطان سینه را با این روش ها کنترل و پیشگیری کنید

سرطان سینه را با این روش ها کنترل و پیشگیری کنید

پیشگیری از سرطان سینه

در مطلب زیر در مورد سرطان مطالب بسیار جالبی قرار داده شده است این مطلب در مورد سرطان سینه میباشد که با روش های زیر از این سرطان ها جلوگیری و پیشگیری کنید.

عوامل خطرپذیر زیادی وجود دارند که درمورد ابتلا یا عدم ابتلا به سرطان سینه تعیین کننده هستند، هورمون‌ها، ژنتیک، مکان زندگی… در اینجا چند نمونه از رایج‌ترین عوامل ریسک‌پذیر را که بیشتر خانم‌ها از آن آگاه نیستند می آوریم.

هورمون‌ها جلوگیری از بارداری

هورمون‌های پیشگیری از بارداری که به‌عنوان قرص هم شناخته می‌شوند، حاوی استروژن یا پروژسترون برای توقف بارداری‌های ناخواسته هستند. هرچند در پیشگیری از بارداری موثرند اما به دلیل تحریک بیش از حد سلول‌های سینه، ریسک ابتلا به سرطان سینه را بالا می‌برند.تحقیقی جدید نشان می‌دهد هرچه استروژن موجود در قرص‌های جلوگیری از بارداری بیشتر باشد ریسک ابتلا به سرطان در زنان ۲۰ تا ۴۹ ساله بیشتر است.

شیر ندادن به شیرخوار

هرچند دلایل زیادی وجود دارد که یک زن بخواهد شیرندادن را انتخاب کند؛ مثلا مادران شاغل اغلب پرمشغله‌اند. انتخاب شیرندادن به فرزند شیرخوار می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان را بالا ببرد.در تحقیقی که در سال ۲۰۰۲ صورت گرفت، شیردادن تا اندازه چشمگیری موجب کاهش ریسک سرطان شده بود. که همچنین نشان داد هرچه مدت شیردهی طولانی‌تر باشد، ریسک سرطان سینه‌اش کمتر خواهد شد.

مصرف الکل

طبق تحقیق درسال ۲۰۱۱، مصرف الکل می‌تواند ریسک سرطان سینه را تا ۱۵ درصد افزایش دهد. هرچند مصرف کم یا متعادل الکل، معمولا مضر نیست اما نوشیدن ۲ تا ۵ گیلاس مشروب در روز می‌تواند نتایج جدی برای سلامتی داشته باشد، شامل افزایش ریسک سرطان

.

شب‌ها دیروقت اسنک خوردن

خوردن اسنک در ساعات انتهای شب ممکن است اشتهای آخرشب‌تان را پاسخ دهد اما برای بدن و احتمال ابتلا به سرطان سینه بد است. پژوهشی جدید دریافته اسنک خوردن در آخر شب، به‌دلیل بالا بردن قندخون، موجب افزایش ریسک سرطان می‌شود.

کار در شیفت شب

هرچند کار شبانه گاهی اجتناب ناپذیر است اما می‌تواند تاثیرات مخرب روی سلامتی داشته باشد. علاوه بر اختلال در ساعت شبانه‌روزی بدن و ایجاد خستگی و فرسودگی، می‌تواند ریسک سرطان را هم بالا ببرد.مشکل اصلی در هورمون است، وقتی برنامه خواب‌تان بهم ریخته باشد روی هورمون‌های‌تان اثر می‌گذارد و بیشتر از هرچیزدیگری شما را آسیب‌پذیر می‌کند.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.