نقش پیاده روی در کاهش بروز سکته مغزی

نقش پیاده روی در کاهش بروز سکته مغزی

 

در چه صورت می توان کاری برای کاهش بروز سکته مغزی کرد. این مسئله ی مهم را با نقش پیاده روی بررسی می کنیم. کاهش بروز سکته مغزی یکی از مهم ترین مسائلی است که در زمینه ی سکته های مغزی مورد توجه قرار می گیرد. سکته مغزی یکی از بیماری‌های ناتوان‌کننده شایع در جوامع امروزی است. پرفشاری خون، دیابت، بالا بودن چربی های خون، مصرف سیگار و چاقی از عوامل خطرساز در سکته مغزی به شمار می روند.

تحقیقات نشان می دهند زنانی که در هفته به مدت ۲ ساعت یا بیشتر پیاده‌روی می‌کنند، در معرض خطر کمتری برای ابتلا به سکته مغزی هستند.

برای انجام این مطالعه ۳۹ هزار و ۳۱۵ زن ۴۵ ساله و بالاتر آمریکایی به مدت ۹ تا ۱۱ سال مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد زنانی که به صورت مداوم و منظم پیاده روی به ویژه پیاده روی سریع می کردند، کمتر از سایرین دچار سکته مغزی می شوند. بر اساس این مطالعه، زنانی که به مدت ۲ ساعت یا بیشتر در هفته پیاده‌روی می‌کردند، ۳۰ درصد کمتر از زنان بی تحرک در معرض خطر سکته مغزی بودند. همچنین مشخص شد زنانی که پیاده‌روی سریع داشتند، دارای کاهش ۳۷ درصدی بودند.

نکته جالب در این تحقیق این بود، در افرادی که فعالیت‌های بدنی شدید داشتند، کاهشی در خطر بروز سکته مغزی مشاهده نشد. بر این اساس محققان معتقدند فعالیت بدنی متوسط مانند پیاده‌روی نسبتا سریع، می‌تواند باعث کاهش بروز سکته مغزی گردد.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *