ورزش در مادران باردار- اطلاعاتی که لازم است بدانید

ورزش در مادران باردار- اطلاعاتی که لازم است بدانید

نگرش مثبت در ورزش:خانمهای باردار و خانمهایی که تازه مادر می شوند و اهل ورزش و فعالیت بدنی هستند  دیدگاه مثبت تری نسبت به  سایر خانمهای بارداری  دارند که  اهل ورزش نیستند . مشکل اینجاست که یا دیدگاه مثبت محرکی برای ورزش کردن بانوان است و یا ورزش کردن سبب داشتن نگرشی مثبت می گرد. در هر صورت بانوانی که به صورت منظم در طی و بعد از بارداری ورزش می کنند تصور بهتری را از خود دارند و روی هم رفته احساس بهتری را گزارش می کنند.

 

ملاحظات فیزیولوژیکی

نگرش مثبت در ورزش:با وجود این که مزایای بسیاری در مورد ورزش کردن در طی دوران بارداری دیده می شود اما هنوز نگرانی هایی در مورد ورزش کردن با شدت های بالا وجود دارد. از قدیم الایام به بانوان باردار توصیه می شود به فعالیت هایی که قبل از بارداری انجام می داده اند ادامه دهند و هیچ فعالیت جدیدی را در این دوران آغاز نکنند.

این توصیه زمانی مناسب بود که بانوان در فعالیت های ورزشی شرکت نمی کردند. به هر حال هم اکنون بسیاری از بانوان در رشته هایی همچون وزنه برداری، کیک بوکسینگ و کلاس های دوچرخه سواری شرکت می کند و می خواهند بعد از بارداری نیز فعالیت هایشان را ادامه دهند. مشکل اینجاست که این فعالیت ها شدت بالایی دارند و ممکن است برای مادران آبستن مناسب نباشند. همچنین محققان خاطر نشان کرده اند بانوانی که با شدت ملایم و سبک در طی دوران بارداری ورزش کنند چنانچه به طور مناسب حمایت شوند مزایای زیادی به دست می آورند. در هیچ زمان دیگری در زندگی همانند دوران بارداری بدن یک زن تحت فشار قرار نمی گیرد. عملا هر ارگان و گروه عضلانی در دوران بارداری تحت تاثیر قرار دارد.

به هر حال هر بانوی باردار متناسب با وضعیت سلامتی و سطح آمادگی جسمانی اش پش از بارداری پاسخ متفاوتی به تمرینات ورزشی نشان می دهد. بدین دلیل تمرینات ورزشی مختص مادران آبستن باید متناسب با وضعیت بدنی شان و شامل تمریناتی اصلاح و تعدیل شده باشد. کالج آمریکایی بیماری های زنان و زایمان پیشنهاد می کند که بانوان باردار در زمان خستگی و فرسودگی تمرینات ورزشی شان را متوقف کنند.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *