وزنه های آزاد و تذکرات مهم در این باره

وزنه آزاد:

مواردی که در این پست درباره آن صحبت میکنیم  درباره ورزشکارانی است که با وزنه های آزاد کار میکنند  درباره ست های مختلف وزنه برداری صحبت خواهیم کرد همچنین درباره زمان اجرای وزنه ها موارد مفیدی را خواهیم گفت امیدوارم مورد توجه شما کاربران عزیز قرار بگیرد

در اینجا به چند نکته برای تمریناتی ایمن و تفریحی اشاره می کنیم:

  • اگر با وزنه های خیلی سنگین تمرین می کنید حتما از یار کمکی استفاده کنید. اگر احساس می کنید برای تکمیل یک ست وزنه برداری دچار مشکل خواهید شد حتا یار کمکی بگیرید. وجود یار کمکی- شخصی که برای حفظ امنیت شما در حین کار با وزنه مراقبتان است- به ویژه زمان تمرین با وزنه های خیلی سنگین اهمیت زیادی دارد. می توانید از یکی از کارکنان باشگاه یا شخص دیگری کمک بخواهید.

وزنه آزاد: فکر می کنید توان تکرار چند ست وزنه برداری را دارید و چه موقع

نیاز به نیروی کمکی خواهید داشت.

  • هنگام بلند کردن وزنه از روی پایه و گذاشتن آن سر جای خود احتیاط کنید. هیچ گاه بدون خم کردن زانوها و تو دادن شکم وزنه را از زمین بلند نکنید.
  • هیچ وقت پس از تکمیل ست وزنه برداری، هالتر را روی زمین نیندازید. صدای برخورد وزنه با زمین باعث ناراحتی دیگران شده و احتمال غلتیدن و برخوردن آن با پای شخصی یا شکستن آینه ی باشگاه وجود دارد. اصلا تعجب نکنید بارها شاهد این حوادث بوده ایم.
  • هنگام بلند کردن صفحات وزنه از هر دو دستتان استفاده کنید. دقیقا همان کاری را انجام دهید که از بچه های کوچک هنگام بردن بشقاب ها به سر سفره می خواهید. فراموش نکنید که قرار دادن وزنه در دو سر میله ی هالتر به اندازه ی بلند کردن آن می تواند به شما آسیب بزند. اگر صفحات وزنه بیش از اندازه برایتان سنگین است اصراری برای این کار نداشته باشید.

وزنه آزاد:تعیین محل:

اگر زمانی نسبتا طولانی را در باشگاه می گذرانید دیر یا زود کسی از شما می خواهد که در صورت امکان یار کمکی او بشوید. او از شما می خواهد که برای انجام دادن ست های بعدی تمرینات مراقب او باشید. شاید از چنین تقاضایی احساس رضایت کنید اما یادتان باشد که مسئولیت بزرگی را به عهده می گیرید. باید کاملا دقت کنید که هالتر روی شانه های شخص نیفتد.

وزنه آزاد:در اینجا به نحوه ی انجام دادن این کار می پردازیم:

  • در تمام مدت کاملا مراقب باشید. مبادا سرگرم بحثی داغ درباره ی موضوعی جالب شوید. شما باید هر آن برای بلند کردن هالتر از روی سینه ی شخص در صورت خستگی او حاضر و آماده باشید. در حقیقت تا تکمیل شدن ست تمرین او به هیچ چیز دیگری نباید فکر کنید.
  • بپرسید که ترجیح می دهد شما کدام بخش میله را بگیرید. می توانید یک یا دو انگشت خود را دائما روی میله نگه دارید تا در صورت لزوم فورا به او کمک کنید. بعضی از افراد مثل خود ما این کار را دوست ندارند زیرا پس از تکمیل یک ست احساس پیروزی به آنان دست نمی دهد. پس بهتر است دست هایتان را به شکلی حاضر و آماده و در چند سانتی متری میلهی هالتر نگه دارید تا به محض دیدن تقلای وزنه بردار آن را بگیرید. بعضی از یاران کمکی دست خود را روی نزدیک ترین مفصل شخص به میله قرار می دهند.
  • اگر فکر می کنید نمی توانید یار کمکی شوید، بگویید نه. خیال نکنید برای مراقبت از کسی که با هالتر ۴۵ کیلوگرمی پرس سر شانه می زند خودتان هم باید بتواند همان وزنه را بلند کنید. وظیفه ی شما فقط کمک به آن شخص است. در هر حال اگر حتی برای بلند کردن وزنه ی ۲ کیلویی از روی پایه هم دار زحمت می شوید آماده ی قبول چنین مسئولیتی نیستید.
  • بدنتان را در وضعیت صحیح قرار دهید. ستون فقرات را گرد نکنید مرکز ثقل بدن را پیدا کنید و از ثبات خود مطمئن شوید. این بهترین وضعیت بدن برای کمک به وزنه بردار بدون آسیب رساندن به کمر خودتان است.
  • فقط مراقبت کنید. شما مسئول مراقبت هستید و نه اجرای حرکت وقتی روی نیمکت پرس سینه یار کمکی شخصی می شوید کاملا روی میله ی هالتر خم نشوید با دستتان آن را نگیرید و به بالا و پایین نکشید. با کسی کمی تجربه می توانید برای تکمیل تمرین شخص تحت مراقبت تان کمک لازم را ارائه دهید و نه بیشتر.
  • همیشه از عبارات دلگرم کننده استفاده کنید. مثل آفرین فقط کار خودته. دیگه چیزی نمونده. تمام شد. این سخنان سبب تشویق شخص برای کامل کردن ست تمرینات می شود. علاوه بر آن تحسین بقیه ی اعضا را هم بر می انگیزد.
  • فرقی نمی کند یار کمکی هستید یا نیازمند کمک در هر حال باید نفسی خوشبو داشته باشید. فراموش نکنید که مستقیما در صورت شخص دیگری نفس می کشید حتما دوست ندارید پس از پایان تمرینات خوشبو کننده ی آن هدیه بگیرید.

به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.