کم شدن میل جنسی خانم ها در یک زمان خاص

کم شدن میل جنسی خانم ها در یک زمان خاص

علت کم شدن میل جنسی خانم ها

مطلب سلامت زیر اختصاص دارد به علت کم شدن میل جنسی خانم ها که در یک مدت زمان خاصی این میل بصورت چشمگیری کاهش پیدا میکند که در زیر این علت ها را مورد بررسی قرار میدهیم.

جنبه‌های فیزیولوژیکی میل جنس زنان، تا حدود زیادی تحت تاثیر کنترل هورمونی قرار دارد. هورمون‌های زنانه، یعنی استروژن و پروژسترون، نقش مهمی در این زمینه دارند و عدم تعادل آن‌ها می‌تواند اثرات قابل توجهی بر رابطه جنسی باقی بگذارد.

هر گونه تغییر قابل توجه در وضعیت هورمون‌های زنانه، عملکرد جنسی زنان را مختل می‌کند. این تغییرات هورمونی مخرب معمولا در دوره یائسگی،‌ شیردهی به نوزاد، پس از زایمان و بعد از هیسترکتومی اتفاق می‌افتند. کم شدن میل جنسی خانم ها

حدود ۱۵ درصد از زنان یائسه، از دست دادن میل جنسی را تجربه می‌کنند. این نکته نشان می‌دهد که میل جنسی زنان به‌راحتی تحت تاثیر داروهای هورمونی قرار می‌گیرد. ما بیشتر با قرص‌های ضدبارداری در این زمینه آشنایی داریم، اما روش‌های ضدبارداری هورمونی دیگر مانند تزریق پروژسترون یا ایمپلنت نیز می‌توانند چنین تاثیری داشته باشند. کم شدن میل جنسی خانم ها

هورمون دیگری که در رابطه با میل جنسی زنان دارای اهمیت است، هورمون مردانه تستوسترون نام دارد. شاید این موضوع عجیب به نظر برسد، اما بدن زنان به سطح مشخصی از هورمون تستوسترون نیاز دارد. کم شدن میل جنسی خانم ها زنان و برانگیختگی جنسی آنان تحت تاثیر همین هورمون قرار می‌گیرد.

خانم ها بعد ار یک سن خاص دچار یائسگی می شوند و دیگر خبری از عادت ماهانه نمی باشد.درست است که از عادت ماهانه دیگر خبری نیست ولی عوارض ناشی از خود را نیز به همراه دارد.

برخلاف تصور رایج، خانم‌ها بعد از یائسگی هم می‌توانند مثل دهه‌های قبلی زندگی‌شان، کم شدن میل جنسی خانم ها مطلوبی داشته باشند و رابطه زناشویی کاملا موفقی را تجربه کنند. اگر میل جنسی شما بعد از یائسگی کاهش پیدا کرده است، نباید به آن به‌عنوان نشانه متوقف شدن میل جنسی نگاه کنید، بلکه این وضعیت فقط می‌تواند نوعی دست‌انداز موقتی باشد!

بررسی‌های محققان نشان می‌دهد که میل جنسی کم، یکی از نارضایتی‌ها و مشکلات رایج خانم‌های میان‌سال است. هرچند همه خانم‌ها این حالت را احساس نمی‌کنند، اما طبیعی است که هر خانمی با این وضعیت مواجه شود. اولین نکته مهمی که باید به آن دقت کنید، این است که خجالت کشیدن و حرف نزدن درباره مشکل، اصلا کار درستی نیست و چیزی را حل نمی‌کند.

بنابراین بهتر است با پزشک متخصص مشورت کنید و همه مشکل را برای او توضیح دهید. دلایل کاهش میل جنسی در بین خانم‌ها می‌تواند خیلی پیچیده باشد، اما اغلب یکی از این موارد است که باعث چنین مشکلی می‌شود: سن: خانم‌ها تا دو یا سه برابر بیشتر از مردان احتمال دارد که با افزایش سن،

دچار کاهش میل جنسی شوند. در واقع، ممکن است اثرات یائسگی تا ۱۰ سال زودتر از موقع اصلی ظاهر شود. اثرات هورمونی: کاهش سطح استروژن همزمان با یائسگی، باعث پایین آمدن میل جنسی می‌شود. ضمن این‌که گُرگرفتگی، تعریق شبانه و خشکی واژن می‌تواند

خواب شبانه را دچار اختلال کند و در نتیجه خلق‌وخوی خانم‌ها را ضعیف کند. شیمی‌درمانی یا برداشتن تخمدان هم شدت یائسگی را بیشتر می‌کند و شرایط فرد را سخت‌تر می‌سازد. در واقع، این وضعیت می‌تواند باعث بروز علائم شدیدتری نسبت به فرآیند طبیعی یائسگی شود.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *