در این مطلب مدل کفش مجلسی ۲۰۱۸ مدل کفش مجلسی,کفش مجلسی پاشنه کوتاه,کفش مجلسی ۲۰۱۸,مدل کفش مجلسی پاشنه کوتاه دخترانه,خرید کفش مجلسی,کفش مجلسی دخترانه بدون پاشنه,کفش مجلسی بچه گانه,کفش مجلسی مردانه,مدل کفش زنانه ۲۰۱۷,مدل کفش مجلسی پاشنه بلند جدید, فراهم اورده ایم که در ادامه مشاهد میفرمایید.
به همراه کفش پاشنه بلند ۲۰۱۸,کفش مجلسی پاشنه کوتاه ۲۰۱۷,مدل کفش پاشنه بلند دخترانه شیک,کفش پاشنه بلند عروس,مدل کفش پاشنه کوتاه,کفش عروس شیک,مدل کفش پاشنه بلند دخترانه ۲۰۱۸,کفش نگین دار دخترانه امیدوارم مورد پسند همه شما قرار بگیرد
نزدیک به پنج هزار سال پیش، مصریها چیزهایی شبیه کفش ساخته بودند. البته بهتر است به آنها بگوییم پوشینه پا، نه کفش. از کفشهای مصری های قدیم می شود طرز زندگی و طبقات اجتماعی در آن زمان را فهمید. تمدن ایران، یونان و رم پوشینه های دیگری درست کردند که نشان دهنده طبقه اجتماعی فرد و میزان قدرت او بود. نام بسیاری از این پوشینه ها هنوز هم استفاده می شود، مثل سندلیوم که الان به آن صندل می گویند. در قرن چهارم و پنجم میلادی امپراتوری روم به بیزانس منتقل شد. کم کم تفکرات مسیحی روی کفشها تاثیر گذاشت چون مسیحی ها اعتقاد داشتند کفش باید کاملاً پوشاننده باشد به همین دلیل کفشها در مغرب زمین ازحالت صندل به شکل روبسته درآمد.
در قرن دهم و دوازدهم میلادی، اروپایی ها در جریان جنگهای صلیبی از علم و دانش مسلمانان حتی برای کفشهایشان استفاده کردند . در قرن چهاردهم، با پیشرفت صنایع، آرام آرام پارچه و چرم دباغی شده نازک وارد کفش سازی شد. بسیاری قرن چهاردهم را قرن آغاز مد می نامند.
اواخر قرن چهاردهم هم کفشهای نوک تیز مد شد. مردم به هر زحمتی که بود پنج تا انگشتشان را در پنجه های نوک تیز می کردند تا ثابت کنند چقدر با شخصیت هستند. شروع این مد از هلند بود؛ جایی که عذاب شست پا و پا درد را برای مردم قرن چهارده میلادی به ارمغان آورد.
اواخر قرن پانزدهم میلادی، وقتی کفش نوک تیز از مد افتاد، کفش نوک پهن مد شد؛ البته بیشتر در شمال اروپا ذهن ها هر روز محصولات تازه تر و عجیب تری بیرون می داد. از نمونه های آن، کفشهای ونیزی بود که برای خانمها مد شد. این کفشها، یک کفه تخت داشت که زیرش کاملاً پر بود و ارتفاعش گاهی به شصت سانتی متر می رسید. از مشکل راه رفتن که بگذریم، وزن این جور کفشها احتمالاً خیلی زیاد بوده است مثل این که راه رفتن در آن سالها با مشقت و بلای بسیار همراه بوده است.