مشکلات باردارى با آب آشامیدنی

مشکلات باردارى با آب آشامیدنی

 

مراقب عوارض جانبی آلودگی های آب آشامیدنی برای مادران باردار باشید ممکن است به سلامتی آن ها آسیب وارد کنند ورود انواع آلاینده های شیمیایی به درون آب آشامیدنی می تواند خطر کم وزنی یا سقط جنین را به همراه داشته باشد.

طبق آخرین یافته‌هاى محققان، آب آشامیدنى متداولى که ما مى‌نوشیم، خطر بروز برخى مشکلات دوران باردارى را افزایش مى‌دهد. به گفته محققان مرکز پزشکى دانشگاه بوستون، وجود این آلاینده‌ها به صورت مستقیم در بروز مشکلات باردارى دخیل نیستند، اما باعث افزایش احتمال تعداد خاصى از آن‌ها مانند، مرده‌زایى یا جدا شدن ناگهانى جفت از دیواره رحم مى‌شوند.

این تیم تحقیقاتى، از اواخر سال ١٩۶٠ تا اوایل سال ١٩٨٠، شروع به بررسى اثرات ناشى از آلاینده‌اى مانند تتراکلرواتیلن، بر روى زنان باردار کردند. حدود ١١٠٠ نفر از این افراد، در معرض شدید آلاینده‌ها قرار داشتند، زیرا در محل زندگى تمامى آنها، آب آشامیدنى از داخل لوله‌هاى آزبست سیمانى عبور مى‌کرد و حدود ١٠٠٠ نفر دیگر در معرض هیچ نوع آلاینده‌اى قرار نداشتند.

پس از پایان بررسى‌ها محققان دریافتند که درصد مرده‌زایى در گروه اول، بیش از دو برابر، و درصد سقط ناشى از جدا شدن جفت، ١،٣۵ برابر گروهى بود که در معرض هیچ نوع آلاینده شیمیایى قرار نگرفته بودند. البته هیچ نوع رابطه‌اى بین این آلاینده‌ و مشکلاتى چون پرى‌اکلامپسى و تولد جنین کم وزن، یافت نشد. به احتمال زیاد این آلاینده بر کارکرد جفت اثر منفى مى‌گذارد.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *