ترک عادت ولخرجی با استفاده کمتر از مواد شوینده ها

ترک عادت ولخرجی با استفاده کمتر از مواد شوینده ها

راههای ترک عادت ولخرجی

راههای زیادی برای ترک عادت ولخرجی وجود دارد که در زیر به چندین مورد از این راهها اشاره میکنیم یک یاز این راه حل ها میتواند استفاده کمتر از مواد شوینده ها باشد که در زیر به آنها اشاره میکنیم.

ولخرجی را خیلی ها خرج کردن پول های زیاد، پای هر چیزی پول دادن، جنس بنجل را گران خریدن و تعاریفی از این دست می دانند، حال آنکه ولخرجی تنها خرج پول های زیاد نیست و مصرف زیاد از هر نوع هم می تواند ولخرجی باشد.ولخرجی مصرف گرایانه در واقع استفاده بیش از حد از کالاها و اجناسی است که ما در خانه داریم که می توان آن را با اسراف یکی دانست.ولخرجی از این نوع آنقدرها محسوس نیست که به یکباره زندگی ما را تحت تاثیر قرار دهد اما در واقع دزدی است که به سادگی و بدون ترس از پلیس پول ما را خروار خروار می برد.حال چه کنیم که عادت ولخرجی از سرمان بیفتد؟! راهکارها همین جاست. بخوانید: ترک عادت ولخرجی

 

۱ – غیر ضروری ممنوع
باور کنید بسیاری از چیزهایی که می خرید ضرورتی برای استفاده شان وجود ندارد. کالای خریداری شده چه از سر چشم و هم چشمی باشد، چه به خاطر وسوسه شخصی و چه تفریحی! پولتان را به باد می دهد و تنها خاصیتش گوشه خانه خاک خوردن است. پس همت عالی برای ترک غیر ضروری ها را فراموش نکنید.

 

۲ – فروشگاه و دالان های چشمک زن
فروشگاه های بزرگ یک خوبی دارند و چند بدی. خوبیشان این است که یکجا هرآنچه می خواهید بخرید، وجود دارد. اما از بدی هایشان همین بس که دالان های مواد غذاییش خیلی بیخود و بی جهت جیبتان را خالی می کند. یا به این دالان ها نروید یا چشمتان را ببنید! ترک عادت ولخرجی

 

۳ – مواد شوینده را کمتر استفاده کنید
بسیاری از ماها فکر می کنیم هرچه پودر بیشتری در ماشین ظرفشویی بریزیم یا هر چه مقدار ضدعفونی کننده ها و جرم گیرها بیشتر باشد، لباس ها و خانه مان تمیزتر می شود. حال آنکه نتیجه برعکس است. نه تنها برای تمیز شدن به آب بیشتری احتیاج است، بلکه میزان بیشتری هم شوینده مصرف کرده ایم. یعنی هم شوینده ها زودتر تمام می شوند و  هم پول قبض آب بیشتر می شود.

 

۴ – کیف پول با خود نبرید
اگر قرار است به تفریح بروید یا برای کار مشخصی بیرون از خانه بروید، مقدار پول مشخصی را با خود حمل کنید و مثلا کارت بانکی تان را با خود نبرید. وجود کارت بانکی یا کیف پر از پول یعنی وسوسه خرج کردن یا همان ولخرجی.

 

۵ – پولتان را تبدیل کنید
هر ماه مقداری از پولتان را به خرید یک وسیله باارزش مثل سکه، هر چندکه کم عیار باشد، اختصاص دهید. به این ترتیب پول نقد کمتری دستتان است که خرجش کنید.این ۵ راهکار را امتحان کنید، مطمئن باشید راهکارهای بهتری هم به ذهن خودتان می رسد.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *