هویت های کج و معوج ساختگی

هویت های کج و معوج ساختگی : ” اگر او رژیم گرفته چرا  پس من هم رژیم نگیرم؟ ” اگر او فلان موسیقی را گوش می‌کند لابد کلاس دارد ” ” حالا که او فلان ماشین را خریده من باید هر طور شد بهترش را بخرم ” چرا دوستم ادامه تحصیل بدهد من نه؟ ” پسر عمویم ازدواج کرده لابد وقت ازدواج من هم هست و…. میدان رقابت دائمی, رقابت بر سر هر چیزی, این زندگی روزمره خیلی از ماست .خیلی از ما تصور می‌کنیم اگر چیزی برای کسی مناسب است پس حتما ما هم باید همان را داشته باشیم. انگار که می خواهیم از غافله عقب نمانیم و  ما هم زودتر برسم به چیزی که بقیه آن را خوب می‌دانند و آن قدر تلاش می‌کنیم امروز شبیه یکی و فردا شبیه دیگری باشیم , یادمان می‌رود خودمان که هستیم.

یادمان می رود ” من ” می تواند یک موجود منحصر بفرد قابل تحسین باشد  که شبیه اش هیچ جای دیگری پیدا نمی شود . آن قدر سرمان به این گرم است که دیگری چه کرد , چه پوشید و کجا رفت که یادمان می رود خودمان چه باید بکنیم . چه بپوشیم . کجا برویم . آن وقت است که زندگیمان حتی یک نسخه کپی شده از زندگی دیگری نیست . بلکه چند پاره ای بی سر و نه از زندگی های هزاران نفر است که دوست داریم شبیه شان باشیم. انگار که هیچ هویتی نداریم مگر آن که در هویت دیگری غرق شویم و یک جریان بی هویتی که پشت هویت کج و معوج ساحتگی پنهان میشود . هویت ….این حلقه مفقوده بسیاری از ما ……

این هم یکی از مواردی است که  درباره حوزه روان شناسی در خصوص سلامت روان برایتان توضیح دادیم  امیدوارم مورد پسند شما عزیزان واقع شده باشد

این مطالب را هم در همین سایت جستجو کرده و بخوانید

از روان  شناسی رنگ ها چه می دانید

تاثیر هدیه گرفتن بر روح و روان

چند گام موثر برای ارتقای سلامت روانی

چه کسانی به رفتار شناسی جنسی نیازمندند؟


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *