از کجا بدانیم تردمیل برای ما مناسب است یا نه؟

از کجا بدانیم تردمیل برای ما مناسب است یا نه؟

ورزش با تردمیل:

برای  ورزش ها ی  دراز  مدت با تردمیل به نیروی قدرتمند و آزاد احتیاج دارید. خیلی از افراد بیش از سی دقیقه  کار با  این دستگاه را حتی در  زمان گوش دادن به موسیقی  دلخواهشان شان کسل کننده می یابند. اگر دوست  دارید باد میان موهایتان بپیچد یا مناظر زیبا را نگاه کنید همان بهتر که تردمیل را برای مواقعی کنار بگذارید که احیانا مشکلات قلبی- عروقی شما را مجبور به استفاده از آن می کند. از آنجا که دویدن در مقایسه با دیگر فعالیت های قلبی عروقی قابل اجرا در فضای بسته تاثیر بیشتری بر مفاصل شما دارد اگر کمردرد، زانودرد یا مچ پای ضعیفی دارید نمی توانید با تردمیل کنار بیایید.

تردمیل یکی از ساده ترین دستگاههای قلبی- عروقی محسوب می شود به شرط آنکه به شکل صحیح مورد استفاده قرار بگیرد تا منجر به آسیب دیدگی نشود. در صورت بی توجهی به این نکته امکان سر خوردن و پرت شدن از روی تسمه ی متحرک وجود دارد. شاید خودتان شاهد این منظره بوده اید.

نکاتی درباره کار با تردمیل

  • آهسته شروع کنید. بیشتر تردمیل ها به ابزاری برای تنظیم سرعت جلوگیری از شروع سریع حرکت، توقف آنی تسمه و پرت شدن شما از روی تسمه مجهزند. برای ایستادن روی دستگاه ابتدا یک پای خود را روی لبه ی بیرونی تسمه قرار دهید و تنها زمانی روی تسمه ی متحرک بایستید که از حرکت بسیار آهسته ی آن مطمئن باشید سرعتی بین ۵/۱ تا ۳ کیلومتر در ساعت.
  • به دستگیره ها تکیه ندهید. گرفتن دستگیره ی دستگاه تا زمان آشنایی کامل با طرز استفاده ی آن اشکالی ندارد اما پس از آنکه احساس راحتی کردید آن را رها کنید. با تکان دادن بازوها به شکل طبیعی تری حرکت خواهید کرد. اگر شبیه قهرمان اسکی روی آب می ایستید و به عبارتی اگر دستگیره ی جلوی تردمیل را گرفته اید و بدنتان را عقب برده اید وضعیت شما مشابه کسانی است که به تردمیل شیب می دهند که هم برای آرنج تان زیان آور است و هم برای دستگاه. سعی کنید فریب دستگاه را نخورید چون میزان کالری سوزی را بالاتر از واقعیت نشان می دهد. اگر در حفظ تعادلتان مشکل دارید به آرامی دستگیره ها را بگیرید.
  • روبه رو را نگاه کنید. اگر در میانه ی تمرینات خود هستید و کسی شما را صدا می زند جواب دادن به او برنگردید. شاید توصیه ی بی موردی به نظر بیاید ولی صبر کنید تا اتفاق بیفتد.
  • انتظار سرگیجه داشته باشید. شاید در نخستین دفعات استفاده از تردمیل پس از توقف دستگاه دچار نوعی احساس سرگیجه شوید. اصلا نگران نشوید بسیاری از افراد چنین حالتی را برای یکی دو بار تجربه می کنند.
  • هیچ گاه پا برهنه روی تردمیل نروید. همیشه از کفش مناسب پیاده روی یا دویدن استفاده کنید.
  • روی تردمیل مطالعه نکنید. با این کار خطر از دست دادن تعادل، پرت شدن به طرفین یا عقب پیش می آید.

به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.