پس انداز کردن بیشتر با بودجه بندی کردن درآمدتان

پس انداز کردن بیشتر با بودجه بندی کردن درآمدتان

راههای پس انداز کردن بیشتر

شما میتوانید با بودجه بندی پولتان پس انداز کردن بیشتر ی را برای خود رقم بزنید بنابراین در زیر راههای بیشتری برای پس انداز کردن بیشتر برایتان قرار داده ایم امیدوارم که بتوانید پس انداز بیشتری داشته باشید.

کنترل و مدیریت مسایل مالی بسیار آسان تر از آن چیزی که تصور می کنید.
لازم نیست برای این منظور از مشاور مالی کمک بگیرید. برای کنترل خرج و درآمد خود می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید تا بودجه دقیق خود را تعیین و بر اساس آن به موفقیت های مالی دست پیدا کنید. پس انداز کردن بیشتر

 

۱ – بیشتر از میزان قسط وام خود کار کنید تا بتوانید هر چه سریع تر وام را تسویه و پول های خود را پس انداز کنید
زندگی این روزهای بیشتر زوج های جوان با پرداخت قسط های سنگین وام های گوناگون سپری می شود. هر دو زن و مرد، سخت کار می کنند تا بتوانند از عهده هزینه های خانه بر بیاییند و هر دو آرزو دارند که ایکاش این قسط های کمرشکن هر چه سریع تر تمام شوند و آنها روی آسودگی را ببینند.

 

برای خلاصی از هیولای قسط ها، بهتر است هرچه سریع تر آنها را تسویه کنید. یا اگر چنین چیزی ممکن نیست، دست‌کم، وام دیگری به وام های خود اضافه نکنید. اگر هر چه در می آورید را هزینه کنید، پس از سال ها متوجه می شوید پس از این همه سال کار کردن، آه در بساط ندارید! پس انداز کردن بیشتر

 

همه تلاش خود را بکنید تا هر ماه بیشتر از مبلغ قسط را پرداخت کنید تا مدت پرداخت زمان قسط ها کوتاه شود و مثلا وام چهارساله را سه ساله تسویه و خودتان را راحت کنید.

 

۲ – درآمد و هزینه خود را بودجه بندی کنید تا بی برنامه خرج نکنید
اینکه برای درآمد و هزینه های ثابت خود برنامه ریزی داشته باشید و به صورت ماهانه، ریز مخارج خود را یادداشت کنید، باعث می شود تا متوجه شوید هر ماه بابت چه چیزهایی پول خرج کرده اید. این مساله همچنین کمک می کند تا به مرور زمان متوجه خرج های اضافه بشوید و از آنها پرهیز کنید. پس انداز کردن بیشتر

 

با حساب و کتاب کردن و نوشتن همه مخارج این آگاهی را پیدا می کنید که نباید بیشتر از درآمد خود خرج کنید. زیاد رستوران رفتن یا انجام تفریحات گران قیمت برای شمایی که قسط زیادی دارید چندان جالب نیست و بهتر است یا تعداد آنها را کم یا جایگزین های ارزان قیمتی برای آنها پیدا کنید. با یک ساندویچ یا غذای حاضری ساده نیز می توان در کنار دوستان خوش گذراند و به رفتن به رستوران های مشهور و گران نیازی نیست.

آخر ماه  که حساب و کتاب می کنید و لیست مخارج را می بینید، متوجه می شوید چه خرج های الکی روی دست خود گذاشته اید که می توانستید آنها را حذف و در عوض قسط وام را پرداخت کنید! با این عذاب وجدان ها به مرور می آموزید که باید با حواسِ جمع پول خرج کرد. پس انداز کردن بیشتر

 

۳ – با پرداخت به موقع قسط ها، از پرداخت دیرکرد و جریمه پرهیز کنید
با مدیریت پول های خود سعی کنید همه هزینه ها را در وقت و زمان تعیین شده پرداخت کنید تا به پرداخت دیرکرد یا جریمه مجبور نشوید. نرم افزاری روی گوشی تلفن همراه یا کامپیوتر خود نصب کنید که تاریخ پرداخت قسط یا کرایه را به شما یادآوری کند تا اگر به هر دلیلی آن را فراموش کرده بودید، مجبور به پرداخت دیرکرد نشوید.

 

۴ – برای روز مبادا و مواقع بحرانی نیز پس انداز داشته باشید
کاملا واجب و ضروری است که هر ماه مبلغی هرچند ناچیز را برای روز به اصطلاح مبادا پس انداز کنید. هیچ فردی از آینده خبر ندارد. اینکه از زمان حال خود لذت ببریم کاملا درست است اما همه زندگی به لحظه های کنونی محدود نمی شود و باید برای آینده نامعلوم خود پول پس انداز کرد. اگر بتوانید ۱۰ یا ۱۵ درصد از درآمد ماهانه خود را کنار بگذارید که بسیار عالی است. اما اگر نمی توانید، دست‌کم ۲.۵ تا ۵ درصد از درآمد ماهانه خود را پس انداز کنید. با این کار در انتهای سال مبلغ قابل توجهی در اختیار خواهید داشت.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *