مواردی برای استفاده کنندگان از دستگاه پله پیمایی

مواردی برای استفاده کنندگان از دستگاه پله پیمایی

آموزش پله پیمایی:آیا تاکنون شما هم خواستید پله پیمایی  کنید؟ شاید بنظرتان بیاید که پله پیمایی یک ورزش سختی باشد که به مهارت نیاز دارد  ولی  اینطور نیست باید این نکات را بدانید تا پله نوردی راحت و آسانی داشته باشید  به شما پیشنهاد میکنم نکاتی که درادامه مطلب در این مورد آورده شده است خوب بخوانید و از آن استفاده کنید

آموزش پله پیمایی:مشکلات ناشی از تمرین با دستگاه پله و به ویژه استپرها در مقایسه با سایر دستگاه ها بیشتر است. ضمنا کسانی که با پله های متحرک تمرین می کنند هم چندان در امان نیستند. افراد زیادی را دیده ایم که دستگیره ها را چنان محکم در دست می گیرند که بند انگشتان شان سفید می شود- یا صفحه ی فرمان را چنان بغل می کنند که گویی پس از سال ها دوری به دوست عزیزی رسیده اند.

بعضی از اشخاص ناوارد بدون توجه به آمادگی جسمانی شان تمرین با حداکثر سرعت را تفریحی می یابند. اما اصلا چنین نیست. وقتی محکم به دستگیره ها می چسبید به سمت جلو خم می شوید تمام وزنتان را از روی پاها به بازوها یا خود دستگاه منتقل می کنید. این  عمل نه تنها سبب اختلال در روند کالری سوزی می شود بلکه مچ دستتان را نیز در معرض آسیب قرار می دهد.مواردی برای استفاده کنندگان از دستگاه پله پیمایی

آموزش پله پیمایی: خوشبختانه بسیاری از تولید کنندگان این دستگاه، اصلاحاتی مثل طراحی دستگیره ها به سمت بالا را انجام داده اند. با این حال باز هم افرادی را می بینیم که هنگام استفاده از دستگاه، محکم به این دستگیره های جدید چسبیده اند. طرز استفاده ی صحیح از دستگاه را می بینیم:

نحوه کار با دستگاه پله پیمایی

  • دستان و ترجیحا انگشتانتان را به آرامی روی دستگیره های جلو و ظرفین قرار دهید. دستگیره ها را محکم نگیرید و فکر کنید لیوانی کاغذی در دست دارید هرگز مچ تان را به شکلی که نوک انگشتان به سمت پایین و آرنج ها به سمت سقف قرار بگیرد نچرخانید.
  • باید بدون چسبیدن به دستگیره ها از دستگاه استفاده کنید. گرفتن دستگیره ها برای حفظ تعادل و به شکل درست مانعی ندارد. اگر احساس می ککنید مجبورید دستگیره را محکم بگیرید پس سرعت تان زیاد است.
  • راست بایستید و از ناحیه ی باسن اندکی به جلو خم شوید. کمی و تنها کمی مایل شدن به جلو مانع از قفل شدن زانوها و خم شدن بیش از اندازه ی کمر می شود.
  • کف پاها را کاملا روی پدال یا پله قرار دهید. به این ترتیب عضلات ران و نشیمنگاه به طور کامل درگیر می شوند و عضلات پشت ساق تحت فشار بیش از اندازه قرار نمی گیرد. کار با پله ی متحرک از افتادن تان هم جلوگیری می کند.
  • هنگام تمرین با پله ی متحرک کف پا را کاملا بلند کنید و روی پله ی بعدی قرار دهید. اگر پاهای تنبلی دارید احتمال افتادن شما بیشتر است با هر دستگاهی که تمرین می کنید حتما در استفده ی درست از آن دقت کنید

به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *