اطلاعاتی در مورد بارداری دوقلو

اطلاعاتی در مورد بارداری دوقلو

مادران باردار دوقلو بخوانند

باردار بودن آنهم دوقلو سختی و مشکلات خاص خودش را دارد در مطلب زیر در مورد بارداری دوقلو اطلاعاتی به مادران داده است. دانستن این اطلاعات دانستنی های شما را در این مورد بالا میبرد.

احتمالاً از وقتى که متوجه شده‌اید دوقلو باردارید گیج شده‌اید و نمی‌دانید چه چیزى در انتظارتان است. نگران نباشید! در اینجا، هرآنچه را که لازم است بدانید در اختیارتان قرار مى‌دهیم. وقتى دوقلو باردارید، طبیعتاً اضافه وزن بیشترى پیدا مى‌کنید، به مواد مغذى بیشترى نیاز دارید، و بارداریتان باید بیشتر تحت نظر پزشک قرار گیرد. با اینکه مزایاى دوقلو داشتن دو برابر است، ولى نگرانى‌هایى را هم به دنبال دارد. – دو نوع دوقلو وجود دارد: یک تخمکى و دو تخمکى.

همانطور که از اسمشان مشخص است، در نوع یک تخمکى، یک تخمک بارور شده به دو قسمت تقسیم مى‌شود، اما در نوع دو تخمکى، دو تخمک کاملاً مجزا، به صورت جداگانه بارور مى‌شوند و همزمان در دیواره رحم کاشته مى‌شوند. معمولاً نوع دو تخمکى رایج‌تر است. – اگر در خانواده‌تان سابقه دوقلوزایى داشته باشید، احتمال دوقلو‌زایی شما بیشتر است.

مصرف داروهاى بارورى نیز شانس دوقلو‌زایى را افزایش مى‌دهند، زیرا اغلب، باعث آزاد شدن بیش از یک تخمک در هر دوره ماهانه مى‌شوند. – پزشک با استفاده از گوشى طبى یا سونوگرافى مى‌تواند تشخیص دهد که بیش از یک صداى ضربان قلب وجود دارد. – زمانى که دوقلو باردار مى‌شوید، روزانه به حداقل ٢٧٠٠ کالرى احتیاج دارید.

احتمالاً براى شما، مکمل‌هاى ویتامین و مواد معدنى بیشترى تجویز خواهد شد. زنانى که دوقلو باردارند، بیشتر در معرض کم خونى فقر آهن قرار مى‌گیرند، بنابراین قرص آهن و همچنین فولیک اسید بیشترى برایشان تجویز مى‌شود. – در باردارى دوقلویى، تا پایان باردارى ١۵ تا ٢٠ کیلو اضافه وزن خواهید داشت. پزشکان پیشنهاد مى‌کنند

در نیمه اول باردارى، هر هفته ۵٠٠ گرم وزن اضافه کنید و در نیمه دوم کمى بیشتر از نیم کیلو. – به خاطر اضافه وزن، باردارى دوقلو، کمى آزاردهنده است. سعى کنید بیشتر استراحت کنید و پاهایتان را به دیوار تکیه دهید تا کمتر دچار ورم و درد پا شوید. – پزشکتان، با استفاده از دستگاه سونوگرافى، ضربان قلب، سطح مایع آمنیوتیک،

رشد جسمانى، و فعالیت هر یک از جنین‌ها را بررسى مى‌کند. همچنین از طریق معاینه گردنه رحم، علایم زایمان پیش از موعد مشخص مى‌شود. – خطر ابتلا به برخى مشکلات از جمله زایمان پیش از موعد، پاره شدن زود هنگام کیسه آب، رشد نابرابر جنین‌ها، فشار خون بالا، دیابت، و پره‌اکلامپسى در بارداری دوقلو افزایش می‌یابد.

به طور معمول، میزان درصد عمل سزارین در باردارى‌هاى دوقلو بیشتر است. البته انجام زایمان طبیعى نیز غیرممکن نیست، اما بستگى به وزن و وضعیت جنین‌ها و سلامتى مادر و کودکان دارد. – مدت زمان زایمان در باردارى‌هاى دوقلو، بیشتر از باردارى‌هاى دیگر است و معمولا جنین‌ها با فاصله چند دقیقه از یکدیگر متولد مى‌شوند

– قطعاً مى‌توانید دوقلو‌ها را از طریق شیر خودتان تغذیه کنید، اما روزانه حداقل به ۵٠٠ کالرى بیشتر نیاز دارید تا بتوانید شیر کافى را تأمین کنید. اگر دوقلو باردار هستید، حتماً با یک مشاور بعد از زایمان صحبت کنید تا شما را در این زمینه راهنمایى کند.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *