نوآوری دستگاههای بدنسازی

نوآوری دستگاههای بدنسازی

دستگاههای بدنسازی جدید:

امروزه  در دستگاه های ورزشی نوآوری هایی صورت گرفته است. وقتی این دستگاهای بدنسازی جدید را با سنتی ها مقایسه میکنیم  با کشیدن یا فشار دادن دسته یا دگمه،  در مسیر یکنواختی حرکت انجام گرفته می شود با دستگاه های جدید عمقی ترین عضلات بدن هم  درحین ورزش کردن حرکت میکنند .

همچنین وجود رابطه ای متقابل بین فرد و دستگاه آنها را از انواع قدیمی خود کاربردی تر کرده است. هر تولید کنده مدل مورد نظر خود را عرضه می کند ولی از نظر ما همه ی دستگاه های قدرتی متحرک هستند.

استفاده از دستگاه های قدرتی متحرک برای نخستین بار کار چندان آسانی نیست و بهتر است راهمایی های لازم را از مربی دستگاه بخواهید. اگر تاکنون در هیچ باشگاه بدن سازی ای عضو نبوده اید ابتدا با دستگاه های قدیمی تر کار کنید و بعد سراغ تجهیزات جدیدتر بروید.

با اینکه دستگاه ای بدن سازی متحرک به نوعی بازگشت به اصول پایه ی بدن سازی را تداعی می کند اما شاهد فناوریهای برتر این دستگاه ها نیز هستیم: دستگاه های قدرتی رایانه ای. در زیر به چند ویژگی آنها اشاره می کنیم:

  • قدرت رایانه ای: به جای قرار دادن میله در سوراخ وزنه یا افزودن وزنه به هالتر، دکمه ی وزن مورد نظر را فشار می دهید.
  • ویدئوها: ویدئوی دستگاه، نحوه ی صحیح اجرای حرکت را نمایش می دهد.
  • داده های تمرینات: بعضی از دستگاه ها، اطلاعات شخصی شما مثل وزن و دفعات تکرار تمرین را ذخیره می کنند. می توانید داده ها را در یک ریز تراشه وارد کنید. شاید هم اطلاعات را در رایانه دانلود کرده برنامه ی تمرینات خود را به شکلی که دوست دارید ارزیابی کنید. مثل رسم منحنی پیشرفت در تمرینات سرشانه در ۶ هفته ی گذشته یا تنظیم جدول میانگین افزایش دفعات تکرار تمرین در هر هفته.

اگر به سیستم داده ها و اطلاعات علاقه مند هستید این روند را با آغوش باز خواهید پذیرفت. با توجه به تجربه ی ما اغلب افراد در مورد تمرین با دستگاه های رایانه ای تردید دارند و با وجود فیلم های آموزشی برای آسان تر شدن کار تازه کاران باز هم هاله ای از ابهام وجود دارد. معمولا ورزشکاران با تجربه با سر و صداهای تبلیغاتی کاری ندارند. مثلا خود ما موافق همان روش های سنتی هستیم و هنگام تمرین با دستگاه های رایانه ای دلمان برای سر و صدای وزنه ها تنگ می شود.

نوآوری دستگاههای بدنسازی

عضله سازی با کمترین هزینه

دستگاههای بدنسازی جدید:وزنه های آزاد به هیچ عنوان نباید باعث نگرانی شما شوند. این وزنه ها میله هایی هستند با وزنه هایی در دوسر آن. میله های بلند هالتر و میله های کوتاه، دمبل نامیده می شوند. برای نگه داشتن هالتر باید از هر دو دست کمک بگیرید. دمبل را با یک دست بلند می کنید اما در بعضی از تمرینات از هر دو دستتان برای کار با یک دمبل استفاده می شود.

وزن بدن و بدنسازی

دستگاههای بدنسازی جدید:وزن، وزن است و در صورت لزوم بعضی از اثاثیه خانه هم می توانند در نیرومندسزای شما کارامد باشند. شاید شنیده باشید که قوطی کنسرو، جایگزین خوبی برای دمبل هستند و در حقیقت نیز چنین است. البته بطریهای نوشابه پر از شن، خاک یا آب به ویژه انواعی که دارای فرورفتگی در کمر بطری هستند و در دست گرفتن آنها آسان تر است.

انتخاب بهتری محسوب می شوند. حتی می توانید از کیسه های پر از میوه، کتاب یا هر جسم دیگری برای تمرینات اسکوات و لانژ استفاده کنید. فقط در حرکاتی که باید وزنه را بالای سر ببرید احتیاط کنید. مطمئنا نمی خواهید قوطی کنسرو نخود فرنگی روی سرتان بیفتد. برای قدرتی تر کردن حرکات اسکوات، لانژ و حتی شنای سوئدی می توانید از یک کوله پشتی سنگین برای وارد امدن فشار بیشتر استفاده کنید.

دستگاههای بدنسازی جدید:فقط از حفظ تعادل طرفین بدنتان مطمئن شوید. در یک دست کیسه ای پر از کتاب و در دست دیگر دو بسته ماکارونی نگیرید. بهتر است قبل از شروع تمرینات وزنه ها را وزن کنید تا خیالتان راحت شود.

در بسیاری از باشگاه های ورزشی ردیفی دمبل می بینید که به ترتیب از سبک ترین معمولا ۱ کیلوگرم تا سنگین ترین ۹۰ کیلوگرم چیده شده اند. در باشگاه های بزرگ تر هالترها از ۹ کیلوگرم شروع می شوند و به ترتیب با ۵/۴ کیلوگرم افزایش هر یک نسبت به دیگری سنگین تر می شوند.

میله های بدنسازی

تقریبا در هر باشگاه ورزشی میله های بدون وزنه یافت می شود میله ی بلند به تنهایی ۲۰ کیلوگرم وزن دارد. برای افزایش وزن وزنه را با ضامن های ایمنی به دو سر میله متصل می کنید.

اگر می خواهید وزنه ۳۳ کیلوگرم بلند کنید دو وزنه ی ۵/۴ و ۲ کیلوگرمی را به هر سر میله ی ۲۰ کیلوگرمی وصل کنید. پس از پایان تمرینات حتما وزنه ها را جدا کنید و مجددا سر جای خود بگذارید. در غیر این صورت احتمالا با اعتراض نفرات بعدی که قصد استفاده از هالتر را دارند روبه رو می شوید.

حمل بعضی از وزنه ها به خصوص نوع گیره دار آن از انواع سنتی آن آسان تر است. فرق بین این دو وزنه مثل تفاوت بین چمدان دسته دار و بدون دسته است. حتی این دیدگاه وجود دارد که حمل وزنه های بدون گیره می تواند سبب ناراحتی کمر شود. وجود گیره ها مانع از سر خوردن و افتادن وزنه از دو سر میله می شود.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *