علت لکه بینی
در مطلب زیر در مورد لکه بینی بین دو دوره قائدگی برای شما مطالب بسیار جالبی برای شما قرار داده ایم امیدوارم که از مطالب و نحوه درمان این لکه بینی ها استفاده لازم ببرید.
لکه بینی بین دو دوره قاعدگی یک موضوع رایج است. در این مقاله قصد داریم ۴ دلیل رخ دادن این لکه بینیها را با هم مرور کنیم. بیشتر افراد ممکن است در دوره بین دو قاعدگی خود، لکههایی را مشاهده کنند که معمولا انتظارش را نداشتند. حالا سوال اینجاست که وجود چنین لکههایی میتواند نگران کننده باشد؟
تخمک گذاری: برخی از خانمها به مدت یک الی دو روز بعد از تخمک گذاری، متوجه لکههای کمرنگی میشوند. این موضوع معمولا به طور منظم برای برخی از افراد رخ میدهد. تخمک گذاری زمانی در چرخه شماست که در آن بیشتر از قبل قدرت باروری دارید. اگر از بارداری جلوگیری میکنید،مطمئن شوید که لکه بینی را با خونریزی قاعدگی اشتباه نمیگیرید.
پیشگیری از بارداری: لکه بینی بین دو دوره قاعدگی یکی از عوارض جانبی شایع برای موارد پیشگیری از بارداری همچون قرصهای ضد بارداری، IUDS هورمونی و ایمپلنتهاست. لکه بینی ممکن است زمانی رخ دهد که استفاده از این موارد پیشگیرانه را آغاز کردهاید یا در حال استفاده از آنها هستید. اگر خونریزی شدید و غیر عادی داشتید حتما با یک پزشک متخصص در این مورد مشورت کنید. در این شرایط، ممکن است استفاده از داروها و وسایل پیشگیری برای شما مفید نباشد.
بارداری: بیشتر خانمها در دوران بارداری خود لکه بینی را تجربه میکنند. این لکهبینیها معمولا در ماههای اولیه بارداری رخ میدهد. اگر بارداری سالم باشد وجود چنین لکههایی نباید نگران کننده باشد. اگر نشانههای دیگری نیز دارید باید با یک پزشک مشورت نمایید. پزشک میتواند بارداری شما را کنترل کند و مطمئن شود لکه بینی به خاطر حاملگی خارج از رحمی نیست. اگر این نوع حاملگی بدون کنترل و درمان رها شود، ممکن است برای زندگی فرد خطرناک باشد.
یائسگی: زمانی که بدن خود را برای خروج از حالت باروری به یائسگی آماده میکند، ممکن است عدم تعادل هورمونی اتفاق بیفتد. این عدم تعادل نیز منجر به لکه بینی در فرد میشود. در چنین شرایطی، لکه بینی نشانه ای از آغاز یائسگی است.
باید با یک پزشک صحبت کنم؟
بله. اگرچه لکه بینی به طور معمول در بیشتر خانمها دیده میشود اما ممکن است نشان دهنده یک مشکل بزرگتر باشد. شرایط جدی بسیاری وجود دارد که با لکه بینی مرتبط است. به عنوان مثال سقط جنین، حاملگی خارج رحمی، مسائل تیروئیدی ، سرطان، فیبروئید رحمی یا پولیپ ، کیست تخمدان و سرطان گردن رحم یا رحم ممکن است با این مورد مرتبط باشد. با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا بتوانید دلیل واقعی این لکه بینیها را مشخص کنید.