بارداران آمریکایی یک سوم شان دارو میخورند
براساس آماری که از بانوان آمریکایی بدست آمده است حدود یک سوم از جمعیت بانوان باردار در طول دوران بارداریشان دارو مصرف میکنند. در نطلب زیر بطور کامل در این مورد صحبت شده است.
در طول بارداری به خانمها توصیه میشود از خوردن دارو خودداری کنند تا میزان آسیبهای احتمالی به جنین به حداقل برسد. با وجود تمام تحقیقات انجام شده آمریکاییها چندان به این مساله اهمیت نمیدهند. بررسیهای جمعیتشناسی گسترده توسط محققان دانشگاه سندیگو در کالیفرنیا روی یک میلیون زن باردار بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۷ نشان داد
۸۲/۵ درصد زنان تحصیلکرده حداقل یک دارو در طول بارداری مصرف میکنند. در ۴۹/۷ درصد موارد خانمهای باردار به دلیل عفونت ادراری آنتیبیوتیک مصرف میکنند. نیتروفورانتوئین از جمله داروهای پرمصرف در دوران بارداری در این کشور است که عوارض آن بر جنین هنوز مشخص نشده است. سازمان غذا و دارو،
داروها را براساس تاثیر مخربی که بر سلامت جنین دارند به ۵ دسته X و D، C، B و A تقسیمبندی کرده است از میان تمامی داروهای طبقهبندی شده ۴۲ درصد میتوانند آثار سوئی بر جنین داشته باشند (گروه D) و به دلیل ایجاد نقصهای جنینی مصرف آنها ممنوع است (گروه X) در میان ترکیبات مضر برای جنین میتوان به ترکیبات کدئینی، استاتینها، داروهای جلوگیری از بارداری خوراکی، ایبوبروفنها، داروهای ضدالتهاب و…
اشاره کرد. متخصصان تاکید دارند استفاده از دارو در بارداری باید به حداقل برسد اما هیچ خانم بارداری نباید مصرف داروهای مربوط به صرع یا فشارخون بالا یا اختلالات روانی عصبی یا حتی عفونتهای شدید را به خاطر بارداری قطع کند. در این شرایط باید در مورد نوع داروی مصرفی و دوز مصرف آن با متخصص مربوطه مشورت کرد.