مدل گوشواره زنانه و دخترانه زیبا
در این مطلب از سایت روزانه آنلاین مجموعه عکس هایی از مدل گوشواره زنانه و دخترانه زیبا مدل گوشواره,گوشواره طلا حلقه ای,گوشواره آویز بلند طلا,مدل گوشواره بخیه ای فراهم اورده ایم که در ادامه مشاهد میفرمایید.
به همراه مدل گوشواره زنانه و دخترانه زیبا ,گوشواره میخی,گوشواره آویز طلا,گوشواره بلند عروس,گوشواره آویزان,گوشواره طلا بچه گانه امیدوارم مورد پسند همه شما قرار بگیرد.
نرمه گوش (قسمت گوشتی پایین گوش) ازجمله امنترین نواحی بدن برای اتصال آویز و گوشوارهها است. در بسیاری از خانوادهها مرسوم است که گوش دختربچهها را در سنین بسیار کم و با روشهای خانگی نخ و سوزن سوراخ میکنند؛ اما این روش ممکن است به دلیل استریل نبودن، شخص را دچار عفونت کند. بهتر است برای سوراخ کردن گوش کودکان به مراکز درمانی مجاز که از استریل بودن وسایل و تجهیزات آن مطمئن هستیم، مراجعه کنیم، زیرا احتمال انتقال عفونتهایی مثل هپاتیت و کزاز با وسایل آلوده وجود دارد.مدل گوشواره زنانه و دخترانه زیبا
بهتر است در این مورد از پزشک کودک خود راهنمایی بخواهید. سوراخ کردن گوش در شرایط استریل، درمجموع عملی کمخطر است، اما در مورد بعضی از بیماران مثل کسانی که استعداد عفونت دارند (بیماران دیابتی یا افرادی که کورتون مصرف میکنند) و یا افرادی که احتمال خونریزی در آنها بالا است (مثل افرادی که داروی ضد انعقاد مصرف میکنند)، بهتر است قبل از سوراخ کردن گوش، با پزشک مشورت شود.
باوجودی که گوش یکی از رایجترین نواحی بدن برای نصب آویزها است، اما سوراخ کردن گوش نیز ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد، ازجمله این عوارض میتوانیم به عفونتها، حساسیت به فلزهای مختلف گوشوارهها، تشکیل یک بافت برجسته در ناحیه نرمه گوش و نیز پارگی گوش در اثر ضربه اشارهکنیم.علامت ایجاد این عفونت در قسمت لاله گوش، تورم دردناک، گرمی و قرمزی است که معمولاً نرمه گوش را درگیر نمیکند.
۱- قبل از اقدام به سوراخ کردن گوش با پزشک مشورت کنید تا ازنظر سلامت عمومی بدن مشکلی وجود نداشته باشد. در ضمن از پزشک در مورد مراکز مجاز و مطمئن برای این کار راهنمایی بخواهید.
۲- بعد از سوراخ کردن گوش، احتمال عفونتهای سطحی نرمه گوش وجود دارد که این عفونتها معمولاً بهخوبی به درمان موضعی پاسخ میدهند؛ بنابراین محل سوراخ شده را با یک حوله گرم و مرطوب کمپرس کنید و در صورت نیاز از یک پماد آنتیبیوتیک استفاده کنید.
۳- از گوشوارههای سنگین به مدت طولانی استفاده نکنید، زیرا این گوشوارهها ممکن است سوراخ گوش را گشاد و حتی پاره کنند و نرمه گوشه را به دو قسمت تقسیم کنند.
۴- اگر پشت (گلمیخ) گوشواره شما بلند است یا گوشواره شما قسمت نوکتیزی دارد که در هنگام خواب شمارا اذیت میکند، باید گوشواره خود را هنگام خواب خارج کنید، زیرا این نواحی نوکتیز ممکن است زخمهای فشاری یا آزردگیهای پوست قسمت پشتی لاله گوش را ایجاد کنند.
۵- اگر کودک کم سن و سال شما گوشواره دارد، مراقب باشید که قفل گوشوارهاش محکم باشد و کودک نتواند خودش آن را باز و بسته کند، زیرا در این صورت ممکن است کودک گوشوارهاش را از گوش خارج کرده، آن را به دهان ببرد و ببلعد که خطر خفگی وجود دارد.
۶- هنگام انجام ورزشهای پربرخورد بهتر است گوشوارهها از گوش خارج شوند، زیرا احتمال پارگی گوش در اثر کشیده شدن گوشوارهها به هنگام ضربه وجود دارد.
۷- یکی از عوارض شایع استفاده از گوشوارهها، حساسیت پوستی به فلزهایی است که گوشواره از آن ساختهشده است. این حساسیتها بهصورت خارش، قرمزی و التهاب دیده میشود. معمولاً افراد به گوشوارههایی از جنس نیکل حساسیت دارند، اما حساسیت به طلا و یا نقره نیز گزارششده است.