درد گردن در افراد شاغل و پشت میز نشین بیشتر دیده می شود. برای پیشگیری از آسیب به این ناحیه از ستون فقرات سعی کنید وضعیت خود را در حین نشستن پشت میز تغییر دهید. با استفاده از برخی حرکات ورزشی ساده نیز می توانید از آسیب رسیدن به گردن خود پیشگیری کنید.
یکی از مشکلاتی که امروزه گریبانگیر کاربران رایانه شده درد گردن است. رایانه وسیلهای است که خیلی از ما حداقل روزانه ۳-۴ ساعت با آن کار میکنیم و اگر نحوه استفاده درست از آن را ندانیم، حتما به وجودمان آسیب وارد خواهیم کرد. پس اولین قدم یاد گرفتن استفاده صحیح از آن است.
– بخش فوقانی مانیتور کامپیوتر باید مماس با ابروهای کاربر و وسط کامپیوتر در امتداد دو چشم باشد.این وضعیت باعث میشود هنگام استفاده از کامپیوتر سرمان را خم نکنیم و گردن را در راستای ستون فقراتمان نگه داریم. البته باید پاشنه پا نیز درست روی زمین قرار گیرد و پاها آویزان نباشند و ران و ساق زاویه ۹۰ درجه بسازند. همچنین مچ دست باید تقریبا مماس با کیبورد قرار گیرد. کیبورد بهتر است شیب ملایمی داشته باشد. اگر این کارها رعایت نشود، دچار اختلال ساختاری به نام گردن روبه جلو خواهیم شد. یعنی قوس طبیعی گردن از بین میرود و گردن مستعد استئوآرتریت میشود که بیماری آزار دهندهای است. بنابراین کاربران کامپیوترعلاوه بر رعایت نکات گفته شده نباید به طور مداوم جلوی کامپیوتر بنشینند. بهتر است هر ۲۰ دقیقه از جای خود بلند شوند، قدم بزنند و کش و قوسی هم به بدن بدهید. نرمشهای ساده و کششی مناسبی وجود دارند که باعث فعالیت عضلات میشوند. دقت کنید برای مماس کردن سطح فوقانی کامپیوتر میتوانید از یک یا دو کتاب زیر کامیپوتر ارتفاع آن را افزایش دهید.