مشکل جسمی بهداد سلیمی

مشکل جسمی بهداد سلیمی

بهداد سلیمی که از ناحیه زانو دچار پیچ خوردگی شده بود این روزها مراحل درمانش را سپری میکند مصدومیت وی باعث عدم حضور وی در رقابت های جهانی شد به همین دلیل برای بررسی وضعیت جسمانی وی با پزشکش مشورت کرده ایم با ما همراه باشید.

بهداد سلیمی، قهرمان سنگین‌وزن وزنه‌برداری ایران و دارنده مدال طلای المپیک لندن، این روزها با مصدومیتی مواجه شده که شایعه احتمال عدم حضور وی در المپیک ریو را رقم زده است.

سلیمی که تا دیروز شانس اول کسب مدال طلا و عنوان قهرمانی در رقابت های المپیک ریو محسوب می‌شد، حالا به‌دلیل پیچ خوردن زانو و احتمال پارگی رباط، حتی حضورش در این رقابت‌ها هم در هاله‌ای از ابهام به سر می‌برد. زانوی این ورزشکار محبوب کشورمان زمانی که روز گذشته قصد بالا بردن وزنه ۲۶۲ کیلوگرمی را داشت، هنگام قیچی زدن پیچ خورد و او را با آسیب‌دیدگی غیر منتظره‌ای مواجه کرد.

سلیمی درباره نحوه آسیب دیدگی خود به ایسنا گفت: «زمانی که وزنه ۲۶۲ کیلویی را بلند کردم حرکت قیچی را انجام دادم اما زمانی که می‌خواستم پایم را فیکس کنم زانویم چرخید. ۱۰۰ درصد، مسابقات جهانی را از دست دادم و امروز (سه‌شنبه) پیش پزشک می‌روم تا مشخص شود که آسیب‌دیدگی‌ام چقدر حاد است».

روند درمان این قهرمان وزنه‌برداری، خیلی سریع و با مداخله رییس فدراسیون وزنه‌برداری، سرپرست تیم ملی و رییس کمیته پزشکی شروع شد تا در صورت خفیف بودن این آسیب‌دیدگی، بهداد به رقابت‌های المپیک برسد.

سلیمی، مصدومیت خود را کاملا اتفاقی و جزئی از ورزش دانسته و امیدوار است که رباط پایش پاره نشده باشد تا بتواند به مسابقات المپیک ریو برسد.

دکتر احمد باقری‌مقدم، متخصص پزشکی ورزشی به بهانه مشکلی که برای بهداد سلیمی پیش آمده به خبرنگار پایگاه خبری «سلام دکتر» گفت: «یکی از قوی‌ترین رباط‌هایی که در مفصل زانو وجود دارد، رباط متقاطع پشتی است که از استخوان ران تا درشت نی هم ادامه دارد. این رباط می‌تواند از در رفتن درشت نی به طرف عقب پیشگیری کند و باعث تسهیل چرخش زانوها شود».

وی تاکید کرد که چرخش شدید یا پیچ خوردن زانوها می‌تواند باعث آسیب دیدن این رباط شود که معمولا شدت این آسیب از یک کشیدگی ساده تا پارگی کامل یا حتی شکستن استخوان به همراه آن، متغیر است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یادآور شد: «پارگی رباط خلفی، مستلزم وارد آمدن فشار و نیروی زیاد و شدید به آن است و معمولا با درد شدیدی هم همراه خواهد بود. درمان این پارگی هم بسته به شدت و ضعف آن و احتمال شکستگی استخوان‌، از یک بخیه ساده تا عمل جراحی، متفاوت خواهد بود. به‌هر حال، نکته مهم اینجا است که افراد درگیر با چنین آسیب‌هایی باید برای مدتی دور ورزش یا فعالیت‌های فیزیکی سنگین را خط بکشند».


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *