در خانمهای باردار این نشانه های ورزشی خطرناک است

در  خانمهای باردار این  نشانه های ورزشی خطرناک است

ورزش و علائم خطرناک بارداری:در خانمهای باردار این نشانه های ورزشی خطرناک است:در گذشته نه چندان دور، زنان خواستار کاهش یا حتی اجتناب از ورزش در دوران بارداری شدند. … اکنون نه تنها در فعالیت های تناسب اندام در حین بارداری شرکت می کند، بلکه انجام این کار می تواند تاثیر مثبتی بر روی نوزاد و مادر داشته باشد. “در طول بارداری باید از نظر جسمی فعال باشید. ولی چنانچه علائم زیر را تجربه کردید تمرینات را متوقف و با پزشک معالج تان مشورت کنید:

گیجی یا غش و ضعف

تنفس های کوتاه

ضربان قلب نامنظم و یا سریع

درد در قفسه سینه

دشواری در راه رفتن

کاهش حرکت جنین

خونریزی های مهبلی

انقباضات رحمی

تراوش مایعات مهبلی

درد یا تورم عضلات دوقلو در ساق پا

ورزش و علائم خطرناک بارداری:از اجرای هر نوع تمرین بر روی پشت تان بعد از ۳ ماه اول بارداری اجتناب ورزید این عمل می تواند باعث کاهش جریان خون به سمت کودک شود. از قرار گرفتن در وضعیت یکنواخت برای طولانی مدت اجتناب ورزید. این عمل خون رسانی به کودک را کاهش داده همین طور باعث دردهای زایمان زودرس می گردد.

شدت تمرین را طوری تنظیم کنید که در حین فعالیت بتوانید صحبت کنید اگر نفس کم آوردید، بدانید که کودک نیز اکسیژن کافی دریافت نمی کند. اصلاح تمرینات ورزشی در این دوران امری ضروری است به ویژه در آخرین ۳ ماهه بارداری زمانی که کودک سریع ترین زمان رشدش را سپری می کند و بدن شما نیز در حال رشد است. هرگز زمانی که احساس خستگی می کنید ورزش نکنید.

ورزش و علائم خطرناک بارداری:ضربان قلب را در طی سطوح بالای فعالیت هوازی برای اطمینان از این که شدت فعالیت در دامنه دلخواه قرار دارد چک کنید. بانوان باردار باید در ۵۰ تا ۸۰ درصدی ماکسیمم ضربان قلب شان ورز کنند. برای محاسبه ماکسیمم ضربان قلب را از عدد ۲۲۰ کم کنید سپی برای به دست آوردن دامنه فعالیت دلخواه آن عدد را در ۵۰ درصد و ۸۰ درصد ضرب نمایید.

ورزش و علائم خطرناک بارداری:از موقعیت نشسته و خوابیده به آرامی بلند شوید تا دچار سرگیجه و ضعف نشوید. سپس به آرامی شروع به راه رفتن نمایید تا جریان خون به حالت طبیعی باز گردد. همیشه بعد از تمرین به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه از طریق کاهش سرعت فعالیت و یا اجرای کشش های نرم بدن را سرد کنید.

ورزش و علائم خطرناک بارداری:به بدن توجه کنید! هر روز تغییر می کنید. کاری را که دیروز انجام داده اید ممکن است امروز نتوانید انجام دهید. زمانی که خسته می شوید، استراحت کنید. هرگز زمانی که احساس خستگی می کنید ورزش نکنید. به یاد داشته باشید چنانچه احساس خستگی و واماندگی می کنید ممکن است کودک گلوکز یا اکسیژن کافی در اختیار نداشته باشد.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *