رژیم غذایی سالم برای مبارزه با بیماری ها

رژیم غذایی سالم برای مبارزه با بیماری ها

برای مقابله با امراض سرطانی می توانید از رژیم غذایی سالم کمک بگیرید. تغذیه سالم می تواند به شما در رسیدن به تناسب اندام کمک کند همچنین مانع ابتلای شما به امراض قلبی و عروقی گردد. با برخی راهنمایی های تغذیه ای در این زمینه آشنا شوید.

یک گروه از محققان آمریکایی با تحقیقی ۲۵ ساله بر روی ۳ گروه از افراد سالم، افراد مبتلا به اضافه‌زون و افرادی که شانس ابتلا به بیماری‌های قلبی را داشتند، به نتایج جالبی دست یافتند. آنها متوجه شدند که پیروی از یک الگوی غذایی سالم می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تاحد قابل توجهی کاهش دهد.

این گروه، در مقاله خود اعلام کردند که براساس فرآیندهایی بیولوژیکال، رژیم غذایی سالم می‌تواند سلامت افراد را تامین کند. کریس اثرتون، رییس این تیم تحقیقاتی گفت که ورزش، تناسب اندام و رژیم غذایی مناسب، ۳ رمز سلامتی عمومی بدن و سلامت قلب و عروق است. براساس اعلام اثرتون و تیم تحقیقاتی‌اش، یک رژیم غذایی سالم، رژیمی است که تمام گروه‌های غذایی در آن گنجانده شده باشد. رژیمی است که حداقل ۵ تا ۹ وعده میوه و سبزی تازه داشته باشد. رژیمی است که مصرف گوشت‌های سفید و روغن‌هایی با چربی غیراشباع و دارای اسیدهای چرب امگا۳ (مانند روغن زیتون و کلزا) در آن بیشتر باشد. رژیمی است که شیر و لبنیات کم‌چرب و نان و غلات سبوس‌دار را هم به‌جای لبنیات پرچرب و غلات آرد سفید را دربربگیرد.

تغذیه سالم در عمل کار دشواری است. این سختی، بیشتر مربوط به کنار گذاشتن عادت های کهنه و شیوه تغذیه نادرست است. تغذیه سالم به معنای صرف نظر کردن از خوردنی های دوست داشتنی و لذیذ نیست. اصل مطلب، رعایت حد و مرز در خوراک است.

۱- متنوع بخوریم.

۲- در روز چندین بار و به اندازه کافی نان و غلات بخوریم.

۳- در مورد سبزیجات اصل پنج بار در روز را فراموش نکنیم. مصرف پنج بار میوه و سبزیجات در روز ایده ال است. بهتر است این محصولات به شکل تازه مصرف شوند یا خیلی کم پخته شده باشند. یک بار از این پنج بار را آب میوه مصرف کنیم.

۴- روزانه به اندازه کافی لبنیات و حداقل یک بار در هفته ماهی بخوریم. گوشت و تخم مرغ به اندازه کافی مصرف کنیم.

گوشت به خاطر درصد زیاد آهن و ویتامین های B1 و B6 و B12 اهمیت دارد. مصرف ۳۰۰ تا ۶۰۰ گرم در هفته کافیست.

۵- چربی کمی مصرف کنیم.

۶- در مصرف قند و شکر و نمک صرفه جویی کنیم.

۷- به اندازه کافی آب بنوشیم. برای افراد بالغ مصرف حداقـل ۵/۱ لیتر آب پیشنهاد می شود.

۸- خوشمزه و سالم غذا بپزیم. کوتاه بپزیم. با آب کم، چربی کم و حرارت کم بپزیم.

۹- آهسته بخوریم و لذت ببریم.

۱۰- به طورمرتب، خود را وزن کنیم و پُر تحرک باشیم.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *