اجرای روزانه برخی حرکات ساده برای تقویت کشش ایستا

 

ورزش کشش ایستا:در واقع، ورزش یکی از مهم ترین بخش ها برای  داشتن وزن نرمال است. ورزش کمک می کند تا وزن کاهش یابد و خطر ابتلا به برخی از بیماری ها را کاهش میدهد. ورزش برای حفظ وزن سالم خطر ابتلای فرد به بیماری های خاص ، از جمله دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا را کاهش می دهد

ورزش کشش ایستا در این بخش برنامه ی حرکات ساده  کششی را بدون آنکه قصد کشیدن عضلات همسترینگ شما را به شدت مساقات طناب کشی داشته باشیم ارائه می دهیم. پس از کسب مهارت در اجرای حرکات هر تمرین باید حدود ۵ دقیقه طول بکشد.

در ورزش کشش ایستا فراموش نکنید که این یک نقطه ی آغاز است. توصیه ی ما یادگیری هر چه بیشتر حرکات کششی با توجه به وجود صدها گزینه در رشته های یوگا، پیلاتس یا ورزش های رزمی است. تنوع موجود در تمرینات انعطافی امکان کشش عضله را در زوایای مختلف فراهم می کند و از همه مهم تر آنکه به شما فرصت می دهد تا عضلات درگیر در رشته ی ورزشی خود را کشش بیشتری بدهید. مثلا اگر تنیس باز یا قایقران هستید چند کشش اضافی برای بالاتنه نیز می توانید انجام دهید.

کشش گردن:

هدف این کشش نرم کردن عضلات گردن است. گوش چپ را به شانه نزدیک کنید تا در سمت راست گردن، کشش ملایمی احساس شود. بازوی راست را آرام به سمت پایین بکشید و چند سانتی متر دورتر از بدن نگه دارید. سپس با دست چپ و با ملایمت سمت راست سرتان را فشار دهید. کشش را در طرف دیگر بدن تکرار کنید.

هنگام اجرای حرکات کششی گردن دقت کنید که شانه آزاد و پایین باشد.

 

کشش عضله چهار سر ران در حالت ایستاده

 

تاکید این کشش روی عضله ی جلو ران است اگر سابقه ی کمردرد یا زانو درد دارید هنگام اجرای این حرکت احتیاط کنید. اگر مشکل شما درد پشت است این حرکت را به حالت خوابیده انجام دهید. به پهلو روی زمین دراز بکشید زانوی پای بالاتر را خم و پاشنه ی آن را به نشیمنگاه خود نزدیک کنید.

صاف بایستید و پاها را به اندازه ی عرض لگن خود باز کنید. شکم را تو بدهید شانه آزاد و پایین باشد. پای چپ را خم کنید و پاشنه ی آن را به نشیمنگاه نزدیک کنید. با دست راست خود پای چپ را بگیرید در عضله ی جلو ران باید کشش ملایمی حس کنید. پاها را عوض کنید و حرکت را تکرار کنید.

هنگام کشش عضله ی جلو ران در حالت ایستاده به نکات زیر توجه کنید:

  • اگر در حفظ تعادل بدن مشکل دارید از صندلی یا دیوار کمک بگیرید.
  • زانوی پای ثابت را قفل نکنید.
  • اگر راحت تر هستید پای راست را با دست راست بگیرید.

به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.