نکات خواندنی درباره عضلات بدن

نکات خواندنی درباره عضلات بدن

عضله دالی :سیستم عضلانی یک سیستم ارگان متشکل از عضلات اسکلتی، صاف و قلبی است. این  حرکت بدن،  وضعیت  گردش خون در سراسر بد را حفظ میکند.سیستم عضلانی در مهره داران از طریق سیستم عصبی کنترل، می شوند هر چند برخی از عضلات (مانند عضله قلب) می تواند کاملا مستقل باشد. همراه با سیستم اسکلتی آن  به شکل سیستم اسکلتی عضلانی است که مسئول حرکت بدن انسان است.

کار مهم عضله دالی

کار عضله:

عضله  دالی وظیفه ی حرکت داد بازو در جهات مختلف را به عهده دارد.

بازده تمرینات عضله دالی

دیگر مجبور به استفاده از اِپل شانه نیستید حتی اگر دوباره مد شود. تقویت عضلات شانه از آسیب هایی چون در رفتگی شانه و پارگی عضله هم پیشگیری می کند. مفصل شانه، عضوی شکننده و آسیب پذیر است با انجام دادن تمرینات در زوایای مختلف و تقویت عضله ی شانه می توانید سلامتی مفاصل آن را در سال های پیش رو حفظ کنید.

شانه های قوی بدن را در وضعیت مناسبی قرار می دهند. به خاطر ساعت ها نشستن و کار با رایانه لازم است تمرینات تعادلی شانه را برای نشستن و برخاستن صحیح و عمودی انجام دهید.

نکات ویژه درباره عضلات دالی

برای تقویت بخش های مختلف شانه و به طور کلی عضله ی دالی حتما تمرینات قدرتی با دمبل را انجام دهید. ما کار با وزنه ی آزاد را به تمرین با دستگاه ترجیح می دهیم. کار با دستگاه های کشش مفصل دار به تمرین با وزنه های آزاد شباهت زیادی دارد. فراموش نکنید که یادگیری نحوه ی کار با دستگاه خالی از زحمت نیست. شاید راحت تر باشد اگر تمرینات شانه را ابتدا با وزنه ی آزاد و پس از مدتی با دستگاه انجام دهید.

دستگاه های سنتی تمرینات سرشانه که در آنها وزنه در مسیر ثابتی حرکت می کند هنوز متداول و مورد استفاده اند. البته نحوه ی تنظیم و کار با آنها چندان راحت نیست. کار با این دستگاه ها محدودیت هایی هم دارد.

تمرینات پیشنهادی ما بای عضله دالی

پرس شانه با هالتر، بالا بردن دمبل از طرفین، بالا بردن دمبل از جلو، حرکت پروانه برای تقویت سر شانه.

نکات خواندنی درباره عضلات بدن

 

بدن شما ۶۵۰ عضله دارد و خوشبختانه اعلام می کنیم که مجبور به حفظ کردن نام تمام آنها نیستید. مثلا کسی توقع ندارد نام عضله ی آکستنسور هالوکسیس لانگوس یا عضله ی باز کننده ی شست پا را به خاطر بسپارید. در واقع ما هم درباره ی این عضله اطلاعی نداریم و باید به کتاب آناتومی مراجعه کنیم.

حدود ۲۰ عضله را که هر ورزشکاری باید آنها را بشناسد

تصویر کلی بدن:

هدف از شناختن گروه های اصلی عضلات بدن چیست؟ فقط یک چیز وقتی مربی یا یی از اعضای باشگاه می گوید امروز می خواهیم روی عضلات پکتورال و لاتیسموس کار کنیم گیج و حیران منتظر توضیح نمانید. با یادگیری این اسامی شما هم حرفه ای تر صحبت می کنید.

مهم تر اینکه آشنایی با گروه های اصلی عضلات امکان انجام دادن تمرینات موثرتری را فراهم می کند. با دقتی که نشان خواهید داد حتی یک گروه از عضلات را هم بدون تمرین نمی گذارید و می دانید که چرا به جای یک حرکت باید چند حرت مختلف شانه را انجام دهید.

علاوه بر آن تلاش بیشتری صرف انجام دادن کامل و صحیح تمرینات خواهید کرد. اگر محل دقیق عضله  بای سپس (دو سر بازویی) را بدانید کاملا متوجه خواهید بود که باید در کدام نقطه احساس کش کنید و در صورت لزوم وضعیت خود را تغیر می دهید. در حین انجام دادن بسیاری از تمرینات وزنه اگر هدف از اجرای حرکت را ندانید طبیعی است که با اشتباه روی عضله ی دیگری تاکید کنید. اگر روی دستگاهی بنشینید بدون آنکه بدانید روی کدام عضله باید کار شود فقط خودتان را با توهم ورزش کردن فریب داده اید


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *