سعی کنید با روش های پیشگیری از ابتلا به مالاریا آشنا شوید. اکثر قربانیان مالاریا در سنین کم به سر میبرند و در معرض مرگ قرار دارند. اکثر کشورها اقدامات مفیدی برای ریشه کن کردن مالاریا انجام داده اند و توانسته اند با شیوع این بیماری مقابله کنند.
آمار نشان میدهد که از سال ۲۰۰۰ تا کنون میزان مرگ و میر ناشی از مالاریا ۶۰ درصد و تعداد مبتلایان ۳۷ درصد کاهش داشته است. طی ۱۵ سال اخیر بر اساس گزارشات سازمان جهانی بهداشت و یونیسف از مرگ ۶.۲ میلیون نفر پیشگیری شده است. ۸۰ درصد مبتلایان و ۷۸ درصد قربانیان متعلق به صحرای آفریقا هستند به همین دلیل سیاستهای مقابله با مالاریا بیشتر در این کشورها پیاده میشود. با این حال بسیاری از کشورهای آسیایی و آسیای شرقی نیز برای ریشه کن کردن مالاریا در تلاشند. قربانیان مالاریا را بیشتر کودکان زیر ۵ سال شامل میشوند اما از سال ۲۰۰۰ تا کنون تعداد مبتلایان کودک ۶۵ درصد کاهش یافته و ۵.۸ میلیون کودک از مرگ نجات پیدا کردهاند.
امروزه ۶۸ درصد کودکان صحرای آفریقا زیر پشهبند میخوابند در حالی که در سال ۲۰۰۰ این رقم ۲ درصد بود. آمار نشان میدهد در سال ۲۰۱۵ ۲۱۴ میلیون مورد جدید ابتلا به مالاریا گزارش شده است و ۴۳۸ هزار نفر فوت کردهاند. سازمان جهانی بهداشت امیدوار است این آمار تا سال ۲۰۲۰، ۴۰ درصد و تا سال ۲۰۳۰، ۹۰ درصد کاهش یابد.