قدرت بدنی و نیازهای شخصی

 

وزنه و قدرت بدنی:

اشخاصی که با وزنه  ورزش می کنند به شما خواهند گفت که خودشان را از جنبه های مختلف جسمانی،خیلی آماده، نیرومند و پر انرژی میدانند. اگر این احساس را هم در نظر نگیریم  شواهد عینی، این حقیقت را اثبات خواهد کرد با اطمینان قول می دهم  که حداقل  یکی از علت های زیر شما را به در دست گرفتن وزنه تشویق خواهد کرد.

 

وزنه و قدرت بدنی:عضله ای که کار نمی کند هر روز کوچک تر می شود. این روند تدریجی به سوی ضعف عضلانی می تواند از اوایل ۲۰ سالگی آغاز شود.

افرادی که ورزش نمی کنند تا سن ۶۵ سالگی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد قدرت بدنی خود را از دست می دهند. بیش از یک چهارم مردان و دو سوم زنان آمریکایی در ۴۷ سالگی قدرت بلند کردن وزنی سنگین تر از ۵ کیلوگرم را ندارند. این تغیرات پیامدهای طبیعی پیر شدن نیست بلکه نتایج بی توجهی به عواقب زندگی بدون تحرک  است.

وزنه و قدرت بدنی:خوشبختانه قدرت بدنی نوعی قابلیت فیزیکی است که به رغم پیر شدن می توانید آن را حفظ کنید. قطعا پیشگیری از کاهش نیروی بدنی آسان تر از مبارزه با چین و چروک های پوست، ضعف بینایی و ضعف شنوایی خواهد بود. بر اساس مطالعات انجام شده روی گروهی از مردان تا ۹۶ سال بسیاری از افراد مسن این گروه موفق شده اند قدرت عضلانی خود را تا دو برابر افزایش دهند.

قدرت بدنی  و نیازهای شخصی

چرا باید با وزنه کار کنید

وزنه و قدرت بدنی:شاید هیچ وقت علاقه ای به تمرین با وزنه نداشته اید شاید فکر می کنید حجم عضلات یک شخص رابطه ای معکوس با اندازه ی مغز او دارد شاید با دیدن بدن سازی تنومند در خیابان به خودتان می گویید اگر او می تواند با یک اتوبوس پرس سینه بزند من هم به زبان فرانسوی کتاب می خوام.

وزنه و قدرت بدنی:در واقع تمرین با وزنه تدبیری هوشمندانه است و نباید آن را نوعی ابزار خودشیفتگی یا فقط ویژه ی بدن سازان تصور کنید. امروزه ۸۰ ساله هایی را می بینیم که با وزنه تمرین می کنند و به شما می گوییم که چرا باید این کار را جدی بگیرید. در ضمن تمام باورهای غلط را دور می ریزیم و واقعیت را به شما نشان می دهیم. امید داریم اگر فکر می کنید تمرین با وزنه کاری کسالت آور، پر زحمت و خطرناک است یا احتیانا شما را به هالک هوگان (کشتی گیر حرفه ای آمریکا) تبدیل می کند پس از خواندن این فصل نظرتان عوض شود.

قدرت بدنی  و نیازهای شخصی

ورزش های قلبی- عروقی در برف

در بعضی از مناطق کره ی زمین زمستان ها به اندازه ای سرد است که وقتی کسی را در حال قدم زدن، دویدن یا دوچرخه سواری در هوای آزاد می بینند سری به این معنا که حتما مغزش سرما خورده! تکان می دهند. در چنین مناطقی بهترین گزینه ورزش های سازگار با برف است. مثل اسکی روی برق، پیاده روی در برف و سایر فعالیت هایی که به شما این فرصت را می دهند تا به جای جنگیدن با شرایط جوی از آن لذت ببرید.

 

اسکی صحرانوردی

رشته ی اسکی صحرانوردی که به دو شکل کلاسیک و آزاد انجام می شود کالری سوزی بسیار بالایی دارد. در اسکی کلاسیک روی اسکی های بلند و بارکی در دو جهت جلو و عقب در پیست سر می خورید. چوب ها ی اسکی آزاد، پهن و کوتاه تر  است و با قدم های سریع تر و حرکاتی شبیه اینلاین اسکیت می توانید در پیست های وسیع اسکی کنید.

از نظر تازه کاران حرکات اسکی کلاسیک طبیعی تر و از نظر ذهنی و فیزیکی راحت تر از اسکی آزاد است. یک شخص تازه کار با کمترین ناراحتی می تواند ساعات لذت بخشی را به اسکی کلاسیک بپردازد اما در اسکی آزاد حتی قهرمان ورزش های سه گانه نیز به راحتی و در اولین تلاش خود برای اجرای حرکات ممکن است به خاطر خستگی زیاد از پا درآید. در حال حاضر رشته ی اسکی آزاد بسیار مورد توجه  است و حتی در بعضی مناطق محبوبیت بیشتری از اسکی کلاسیک دارد.

رشته ی پیاده روی در برف

رشته ی پیاده روی در برف نیز از نظر کالری سوزی فوق العاده موثر است و برخلاف اسکی آزاد به مهارت خاصی نیاز ندارد. می توان گفت که کم خطرترین ورزش زمستانی محسوب می شود و در آن برخورداری  از حداقل آمادگی جسمانی کافی است. شاید با شنیدن پیاده روی در برف به یاد کفش های غول آسای چوبی شبیه راکت تنیس بیفتید که با تسمه دور پا بسته می شدند. کفش های پیاده روی در برف  امروزی بسیار جمع و ور و دارای قاب های سبک آلومینیومی هستند. فناوی به کار رفته در این کف شها مانع از فرو رفتن آنها در برف می شود.

از سایر ورزش های زمستانی پر طرفدار می توان به اسکی روی تپه و اسنوبرد اشاره کرد. در این رشته ها به راحتی شما را تا بالای تپه می برند و سخت ترین بخش آن را که پایین آمدن از تپه است به عهده ی خودتان نی گذارند. می توانید تصور کنید که عضلات باسن ران و نشیمنگاهتان پس از یک روز طولانی روز تپه بودن به چه حالی می افتند.

از همه مهم تر اینکه این دو رشته ی ورزشی مناسب تررین نوع فعالیت برای حفظ تعادل، هماهنگی و چالاکی بدن محسوب می شوند. از آنجا که انجام دادن  این فعالیت ها فشار زیادی بر بدن وارد می کند پیشنهاد ما این است که چهار تا شش هفته قبل از رفتن بالای تپه به کلاس های آمادگی جسمانی ویژه ی اسکی بروید یا تمرینات قدرتی انجام دهید.

با اینکه ورزش های زمستانی پر هزینه اند اما شاید با کرایه کردن تجهیزات، شرکت در کلاس های آموزشی گروهی و استفاده از امکانات ارائه شده در سایت های اینترنتی بتوانید با هزینه ی قابل قبولی طعم لذت آنها را بچشید.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *