7 خاصیت گردو در پزشکی

7 خاصیت گردو در پزشکی

۷ خاصیت گردو در پزشکی
گردو حاوی پروتئین، فیبر، چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها و چندین ویتامین و مواد معدنی دیگر می باشد. مهمتر از همه، این آجیل دارای مزایای مختلفی در دوزهای بسیار کوچک می باشد که باعث می شود آن ها یک میان وعده فوق العاده راحت و سالم باشند. بیایید نگاهی به آنچه که گردو می تواند برای سلامت شما انجام دهد بیندازیم.
یک چهارم گردو مقادیر بیشتری از میزان اسیدهای چرب امگا ۳ توصیه شده روزانه را ارائه می دهد که باعث تقویت سلامت قلب و بهبود التهاب می شود. آنتی اکسیدان ها در آجیل نیز می توانند به درمان سرطان کمک کنند و فیبر موجود در مغز گردو باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش و کاهش وزن می شود. خوب، این ها فقط برخی از مزایا هستند.
کمک به کاهش وزن
اسیدهای چرب امگا ۳ در گردو به کاهش خطر ابتلا به چاقی مرتبط است. آنها همچنین غنی از منگنز، مس و یکی دیگر از مواد مغذی به نام اسید ellagic هستند که باعث افزایش متابولیسم می شوند. این می تواند به کاهش وزن نیز کمک کند.
فیبر و پروتئین در گردو می تواند باعث کاهش گرسنگی و کم شدن گلو درد شود. سایر مطالعات همچنین نشان می دهد زنانی که هر روز به مدت شش ماه، یک و نیم عدد گردو را بخورند، حدود هشت درصد از وزن اولیه خود را از دست می دهند. گزارش دیگری که در دانشکده پزشکی هاروارد منتشر شده، بیان می دارد که گردوها یک منطقه خاص مغزی را فعال می کنند که اشتها را کنترل می کند.
گردو تقویت سلامت مغز
مصرف گردو به عنوان بخشی از رژیم غذایی می تواند حافظه و عملکرد مغز را افزایش دهد. آنتی
اکسیدان های موجود در گردوها باعث جلوگیری از کاهش شناختی مرتبط با سن و حتی کاهش خطر ابتلا به آلزایمر می شوند. امگا ۳ موجود در گردو همچنین سلامت مغز و حافظه را افزایش می دهد. دیگر مواد مغذی موجود در گردو مانند ویتامینE، فولات و ملاتونین نیز برای افزایش عملکرد مغز مفید شناخته شده اند. مصرف کم امگا ۳ نیز به افسردگی و اضطراب پیوند خورده است و مصرف هر روز آن می تواند از این مشکلات جلوگیری کند.
محافظت از قلب
گردو می تواند کلسترول بد را کاهش دهد و این از قلب در بلند مدت محافظت می کند و اسیدهای چرب امگا ۳ در گردو می توانند ریتم های خطرناک قلب را از بین ببرند که در غیر این صورت منجر به حمله قلبی می شوند. گردو همچنین دارای ویتامین E است که می تواند از تشکیل پلاک و در نهایت از بیماری عروق کرونر جلوگیری کند. ال- آرژینین در گردو سلامت دیواره های شریانی را بهبود می بخشد و باعث می شود که آنها کمتر دچار لخته شدن خون شوند.
کمک به درمان دیابت
تحقیقات نشان می دهد که بیماران می توانند با مصرف ۳۰ گرم گردو هر روز برای مدت یک سال سطح انسولین ناشتای خود را در مقایسه با افرادی که گردو مصرف نمی کنند، کاهش دهند. اسید چرب امگا ۳ (اسید آلفا لینولنیک) در گردو نیز می تواند نوروپاتی دیابتی را بهبود بخشد، یک عارضه دیابتی که باعث آسیب دیدن عصب می شود. سایر مطالعات نیز بیان داشتند که زنان مصرف کننده گردو خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمتری دارند. برخی از تحقیقات نیز دریافتند که گردو می تواند موثر ترین خوراکی در میان دیگر آجیل برای کاهش سطح قند خون باشد.
مبارزه با آرتریت التهابی
بر خلاف سایر آجیل ها، گردوها به طور خاص غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. این اسید ها با التهاب مبارزه می کنند و به خوبی برای درمان آرتریت و درد مفصلی عمل می کنند. اضافه کردن گردو به رژیم غذایی همچنین می تواند سطح پروتئین واکنش C را که یک نشانگر التهابی مرتبط با آرتروز است کاهش دهد. گردو ها همچنین سلامت استخوان را ارتقاء می بخشند. آنها حاوی منیزیم هستند که به همراه کلسیم برای ساخت استخوان ها کار می کنند.
تنظیم خواب
گردو حاوی ملاتونین است که باعث خواب آلودگی می شود. این یک ماده شیمیایی مهم در بدن است که ساعت داخلی بدن ما را تنظیم می کند. وقتی شب می شود، سطح ملاتونین در بدن افزایش می یابد تا احساس خواب شما را تامین کند. ترکیب اسید چرب گردو همچنین ممکن است در خواب مناسب نقش داشته باشد.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *