خواص شلغم و نحوه استفاده آن

خواص شلغم و نحوه استفاده آن

خواص شلغم و نحوه استفاده آن

شلغم جز میوه هایی است که در فصل زمستان استفاده زیادی می شود خیلی ها سوال می کنند که شلغم را با پوست مورد مصرف قرار دهیم یا بدون پوست در این جا به بیان خواص شلغم و نحوه استفاده آن در ادامه بیان می کنیم .

 

خواص و فواید شلغم و تاکید بر این‌که هنگام مصرفش باید پوست نازک آن گرفته شود، خوردن شلغم می‌تواند مقاومت بدن را در برابر بیماری‌های ویروسی و عفونی بالا ببرد و سبب التیام علایم زکام و سرماخوردگی شده، از ابتلای افراد به آن جلوگیری کند. شلغم ترکیباتی دارد که خلط آور، درمان کننده سرفه‌های خشک و گلودرد و ملین سینه و التیام دهنده تنگی نفس ناشی از زکام است و با کمک به لینت مزاج، سموم و میکروب‌ها را از بدن خارج می‌کند.

خواص شلغم و نحوه استفاده آن

طب سنتی درباره چگونگی مصرف شلغم برای التیام علایم سرماخوردگی  با استفاده از بخور شلغم آبپز یا بخارپز می‌توانید به التیام سردرد ناشی از سرماخوردگی و سینوزیت و خروج اخلاط مجاری تنفسی کمک کنید و سینوس‌ها و گرفتگی بینی را به این طریق رفع کنید. قرقره آب شلغم پخته هم برای التیام گلودرد موثر است.

برای رفع سرماخوردگی نوزادان و کودکان می‌توانید در شلغم حفره‌ای ایجاد کرده و در آن مقداری عسل بریزید و روی آن را بپوشانید، آب شیرینی که از اختلاط عسل و آب شلغم ایجاد می‌شود به عنوان یک شربت شیرین و مقوی می‌تواند با تقویت سیستم ایمنی کودکان، اثرات درمانی مطلوبی داشته باشد.

خواص شلغم و نحوه استفاده آن

یکی از موثرترین راه‌های استفاده از این سبزی، تهیه سوپ شلغم است و اگر این سوپ را از ترکیب جو، هویج، شلغم، پیاز و گشنیز تهیه کنید، درمان کننده فوق العاده سرماخوردگی محسوب می‌شود.

اشاره به اینکه منافذ ریز سطح شلغم، محل تجمع میکروب‌های موجود در خاک است، شلغم خام قبل از پختن و یا استفاده به صورت خام باید بخوبی با اسکاچ تمیز و شسته و هنگام مصرف شلغم پخته، پوست نازک روی آن نیز جدا شود.

 


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *