چرا فیبریلاسیون دهلیزی بوجود می آید؟
در مطلب زیر به علت فیبریلاسیون دهلیزی اشاره کرده است و همچنین خطراتی که میتواند حین جراحی رخ دهد مورد بررسی قرار گرفته است امیدوارم که از این مطلب استفاده کافی را ببرید.
نتایج تحقیقات نشان میدهد بیمارانی که به دلیل ضربان قلب نامنظم یا فیبریلاسیون دهلیزی تحت عمل جراحی قرار گرفتهاند تا ماهها بعد از عمل جراحی احتمال خطر سکتههای قلبی در آنها بالاست. بیش از ۳۳ میلیون نفر در جهان به بیماری فیبریلاسیون دچار هستند و پزشکان در طی مطالعات فراوان به این نکته پی بردهاند افرادی که دچار اختلال ضربان قلب هستند سه برابر نسبت به بقیه در معرض خطر سکتههای قلبی قرار دارند.
مطالعهی جدیدی بر روی خطرات احتمالی حین جراحی انجام شد؛ محققان اطلاعات به دست آمده از ۱.۷میلیون بیمار در کالیفرنیا را که در سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ تحت عمل جراحی قرار گرفتهاند را بررسی کردند.
از میان بیماران، بیش از ۲۴۷۰۰ یا نزدیک به ۱.۵ درصد از آنها در حین جراحی دچار فیبریلاسیون دهلیزی شده بودند. به طور کلی در حدود ۱۴ هزار از بیماران بعدا دچار سکته مغزی شدند، که در اثر نرسیدن خون به مغزشان بود.
بر اساس گفتهی محققان، کسانی که دچار فیبریلاسیون دهلیزی هستند بعد از جراحی قسمتهای مختلف بدن بجز قلب، احتمال سکته در آنها به دو برابر میرسد و ۳۰ درصد از کسانی که دچار فیبریلاسیون دهلیزی هستند و جراحی قلب انجام میدهند با خطر بالای حملهی قلبی مواجه هستند.