اشتباهات رایج هنگام رژیم گرفتن

اشتباهات رایج هنگام رژیم گرفتن

 

برخی اشتباهات رایج در حین رژیم گرفتن می تواند مانع رسیدن شما به کاهش وزن شود بهتر است با برخی از متداولترین اشتباهات رایج در رژیم های غذایی آشنا شوید تا سریع ترین به وزن متناسب و ایده آل خود دست یابید.

اگر می‌خواهید کاهش وزن تبدیل به یک عادت نشود و تلاش‌های شما به نتیجه برسد مرتکب این ۱۰ اشتباه نشوید.

– وزن کم‌ کردن وقتی اضافه وزن ندارید!

اگر مدت‌هاست وزن شما ثابت مانده و بدنتان هارمونی دارد نیازی به رژیم کاهش وزن ندارید. فکر نکنید باید خود را به سایز مانکن‌ها برسانید. هر چه بیشتر روند طبیعی بدن خود را دستکاری کنید احتمال چاقی و اضافه وزن بیشتر می‌شود. به جای رژیم گرفتن کمی ورزش کنید تا اندامتان ماهیچه‌ای شود.

– گرفتن رژیم‌های کوتاه‌مدت

هر چه سریع‌تر وزن کم کنید، سریع‌تر وزن کم شده بازخواهد گشت. رژیم‌های سخت و زود بازده معمولا رژیم‌های متعادل و اصولی نیستند. وزنتان این هفته کم می‌شود و هفته آینده مجددا وزن اضافه می‌کنید. اگر می‌خواهید وزن کم کنید کافی است تنقلات را از برنامه خود حذف کنید و کمی ورزش کنید.

– داشتن رژیم غذایی همیشگی

وقتی وزن مورد نظر را کم کردید و به حد ایده‌آل رسیدید دیگری نیازی به گرفتن رژیم نیست. اگر بیش از اندازه متابولیسم بدن را دچار اختلال کنید، وزن کم شده مجددا بازمی‌گردد و شکست خواهید خورد.

– گرفتن رژیم‌های سخت

رژیم سخت یعنی رژیم بدون نمک، بدون قند، بدون چربی، بدون کربوهیدرات و… این نوع رژیم‌ها باعث کاهش وزن می‌شوند اما وزن از دست رفته به سرعت باز خواهد گشت. بهترین راه‌ حل گرفتن رژیم‌های متعادل است که در آن تمام مواد مغذی گنجانده شده باشد اما به مقدار مشخص! این نوع رژیم باعث کاهش و ثبات دائمی وزن می‌شود.

– کپی‌ کردن رژیم

هرگز رژیم مادر، خواهر، دوست یا همسایه مخصوصا رژیم همسرتان را کپی نکنید. مردان و زنان متابولیسم متفاوتی دارند. متابولیسم مردان بالاتر از زنان است و حتی همسرانی که با هم رژیم می‌گیرند میزان دریافت یکسان کالری ندارند. مردان ۱۰ تا ۱۵ درصد بافت چربی دارند و میزان نیازشان به کالری بالاتر است. زنان ۲۵ درصد بافت چربی دارند و میزان نیازشان به دریافت کالری کمتر است. مردان بسیار سریع‌تر از زنان وزن کم می‌کنند.

– اصلاح عادات غذایی

برای کاهش وزن یا ثابت نگه داشتن وزن نباید تابع رژیم‌هایی باشید که تمام عادات غذایی شما را اصلاح می‌کنند. نتیجه این نوع رژیم‌ها بازگشت سریع عادات قبل در نتیجه افزایش وزن است. عادات را باید کم‌کم و یک به یک ترک کرد.

– مصرف مواد غذایی متفاوت از سایر اعضای خانواده

یک رژیم غذایی سالم و متعادل برای تمام اعضای خانواده حتی آن دسته که وزن کم نمی‌کنند است. اگر می‌خواهید وزن کم کنید نباید خیلی خود را از همه چیز محروم کنید همراه با سایر اعضای خانواده کافی است کمتر غذا بخورید. اگر کنار سایر اعضا نان یا برنج بخورید میل بیشتری به ریزه‌خواری و مصرف شیرینی‌جات خواهید داشت.

-نوشیدن زیاد آب

آب زیاد نوشیدن لاغر نمی‌کند. اگر تشنه نیستید، بدون دلیل آب ننوشید. اگر دچار مشکل احتباس آب باشید به این ترتیب چاق می‌شوید. مصرف روزانه یک تا ۱/۵ لیتر آب کفایت می‌کند.

-روزه گرفتن

روزه گرفتن به سم‌زدای بدن کمک می‌کند اما لاغرکننده نیست.

-گرفتن رژیم‌های غیراصولی

گرفتن مرتب رژیم آن هم از نوع غیراصولی، استرس وارده به بدن را بالا می‌برد و خود این محدودیت و استرس سبب افزایش وزن می‌شود. سعی کند در طول روز به طور متعادل و به اندازه غذا بخورید تا لاغر شوید.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *