مطالبی درباره قرص های ضدبارداری

مطالبی درباره قرص های ضدبارداری

برخی باورهای نادرست در میان زنان در مورد قرص های ضدبارداری وجود دارند که می خواهیم در این بخش به برخی از آنها اشاره کنیم. بد نیست بدانید این داروها شما را مستعد ابتلا به انواع سرطان های زنانه خواهد کرد پس در مصرف آن ها زیاده روی نکنید.

استفاده از قرص‌های ضدبارداری نسبتا راه‌حل جدیدی برای جلوگیری از بارداری محسوب می‌شود. مردم هم معمولا تمایلی ندارند که درباره آن‌ها با همدیگر صحبت کنند. همین مسائل می‌توانند شرایط لازم را برای شکل‌گیری باورهای نادرست درباره قرص‌های ضدبارداری، به‌وجود بیاورند.

در ادامه با تعدادی از مهم‌ترین تصورات اشتباه و واقعیت‌ها در این زمینه آشنا می‌شویم.استفاده از قرص‌های ضدبارداری باعث ابتلا به سرطان می‌شود؟! افرادی که با استفاده از قرص‌های ضدبارداری مشکل دارند، معمولا از دیگران شنیده‌اند که این قرص‌ها باعث ابتلا به سرطان می‌شوند یا خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند.

البته، این ادعا که قرص‌های ضدبارداری باعث ابتلا به سرطان دهانه رحم می‌شوند، دارای پشتوانه علمی است. بعضی از مطالعات نشان داده‌اند که تغییرات هورمونی ناشی از مصرف قرص‌های ضدبارداری، می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را در زنان جوان تا حد کمی افزایش بدهند. این خطر، پس از قطع مصرف، به وضعیت عادی برمی‌گردد. نکته دیگر این است که عوامل خطر ابتلا به سرطان، با مصرف قرص‌های ضدبارداری بعد از ۳۰ سالگی، تغییری نمی‌کنند. درواقع، اتفاقی که می‌افتد، دقیقا برعکس است. قرص‌های ضدبارداری بعد از ۳۰ سالگی، از زنان در مقابل ابتلا به سرطان دهانه رحم و سرطان تخمدان محافظت می‌کنند و خطر ابتلا به سرطان‌ها را کاهش می‌دهند.


به اشتراک بگذارید: پینترست تلگرام تامبلر لینکدین ایمیل

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *